Tivat, Đuraševići – nova kamena vila s bazenom

Đuraševići, +382, Tivat,
Montenegro
700,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 5+1 Bathrooms
  • 345 sq m

Description

Tivat, Đuraševići – nova kamena vila s bazenom;

 

Stambena površina: 345m2;

Površina zemljišta: 640m2;

Spavaćih soba: 4;

Kupatila: 5+toalet;

Etaža: 3;

 

Nova kamena vila u Đuraševićima, poluostrvo Luštica, u idiličnom seoskom ambijentu, zidana od klesanog lokalnog kamena, s bazenom, teretanom, saunom i kompletnom urbanom infrastrukturom, uključujući i optički kabl za brzi internet..

 

Kuća je izgrađena na tri nivoa.

 

Suteren je površine 140m2 i sadrži saunu, kupatilo s tuš kabinom, tehničku prostoriju, teretanu, dio za rekreaciju, vešeraj, veliku spavaću sobu sa svojim kupatilom i malim vrtom.

 

Prizemlje sadrži veliki dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, toalet i veliku terasu sa izlazom na terasu i plato s bazenom dužine 13m i širine 3m.

 

Prvi sprat se sastoji od tri spavaće sobe sa svojim kupatilima i francuskim terasama.

 

Prizemlje i prvi sprat su ukupne površine 205m2. U cijeloj kući je postavljeno podno grijanje s podrškom solarnih panela. Plac je površine od 640m2 sa uređenim dvorištem, parkingom za tri vozila, bazenom i pomoćnim objektom pored bazena, sa zidanim roštiljem. Kuća ima i najsavremeniji bioseptički tank.

 

Mjereno vazdušnom linijom, udaljenost od mora na sjevernoj strani Luštice iznosi oko 800m, a udaljenost od mora i najbliže plaže Plavi Horizonti, na južnoj strani Luštice, je oko 1,1 km.

 

Rastojanje od aerodroma Tivat je 8km, a u okruženju su najluksuzniji kompleksi na crnogorskom primorju – Porto Montenegro, Luštica Bay, Portonovi i La Perla. Najbliža marina za zakup veza za jahtu, u zavisnosti od potreba, je udaljena manje od 2km, u mjestu Solila. Porto Montenegro je udaljen 10km cestom.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...