Tivat, Đuraševići – nova kamena vila s bazenom

Đuraševići, +382, Tivat,
Montenegro
575,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 5+1 Bathrooms
  • 345 sq m

Description

Tivat, Đuraševići – nova kamena vila s bazenom;

 

Stambena površina: 345m2;

Površina zemljišta: 640m2;

Spavaćih soba: 4;

Kupatila: 5+toalet;

Etaža: 3;

 

Nova kamena vila u Đuraševićima, poluostrvo Luštica, u idiličnom seoskom ambijentu, zidana od klesanog lokalnog kamena, s bazenom, teretanom, saunom i kompletnom urbanom infrastrukturom, uključujući i optički kabl za brzi internet..

 

Kuća je izgrađena na tri nivoa.

 

Suteren je površine 140m2 i sadrži saunu, kupatilo s tuš kabinom, tehničku prostoriju, teretanu, dio za rekreaciju, vešeraj, veliku spavaću sobu sa svojim kupatilom i malim vrtom.

 

Prizemlje sadrži veliki dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, toalet i veliku terasu sa izlazom na terasu i plato s bazenom dužine 13m i širine 3m.

 

Prvi sprat se sastoji od tri spavaće sobe sa svojim kupatilima i francuskim terasama.

 

Prizemlje i prvi sprat su ukupne površine 205m2. U cijeloj kući je postavljeno podno grijanje s podrškom solarnih panela. Plac je površine od 640m2 sa uređenim dvorištem, parkingom za tri vozila, bazenom i pomoćnim objektom pored bazena, sa zidanim roštiljem. Kuća ima i najsavremeniji bioseptički tank.

 

Mjereno vazdušnom linijom, udaljenost od mora na sjevernoj strani Luštice iznosi oko 800m, a udaljenost od mora i najbliže plaže Plavi Horizonti, na južnoj strani Luštice, je oko 1,1 km.

 

Rastojanje od aerodroma Tivat je 8km, a u okruženju su najluksuzniji kompleksi na crnogorskom primorju – Porto Montenegro, Luštica Bay, Portonovi i La Perla. Najbliža marina za zakup veza za jahtu, u zavisnosti od potreba, je udaljena manje od 2km, u mjestu Solila. Porto Montenegro je udaljen 10km cestom.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.