Tivat, Kakrc – ekskluzivna vila na prvoj liniji do mora, sa svojom plažom

Kakrc, +382, Tivat,
Montenegro
4,000,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4+2 Bedrooms
  • 5+2 Bathrooms
  • 1000 sq m

Description

Tivat, Kakrc – ekskluzivna vila na prvoj liniji do mora, sa svojom plažom;

 

Stambena površina: 1,000m2 bruto / 770m2 neto;

Površina zemljišta: 2,500 m2;

 

Ekskluzivna vila u selu Kakrc, na polustrvu Luštica, opština Tivat,  s dva bazena,  parkingom i savršeno oblikovanim zemljištem površine  2,500m2 na prvoj liniji do mora,  sa širinom plaže 20m i svojim privezištem za jahte.

 

Savršeno lijep pogled na more se pruža sa svih nivoa zemljišta i sa svih etaža objekta,  zbog kaskadne konfiguracije terena i lokacije u izuzetno lijepom, nekadašnjem ribarskom selu Kakrc, smještenom nasuprot ostrva Sveti Marko I grada Tivta, sa svjetski poznatom marinom za megajahte  Porto Montenegro.

 

EKSTERIJER

Vila je koncipirana tako da se savršeno stopi s Mediteranskim pejzažom, s prirodnom kombinacijom kamena, drveta I stakla, stvarajući tako savršenu harmoniju, sa karakterističnom mediteranskom vegetacijom koja okružuje vilu.

 

ENTERIJER

Materijali koji su korišteni u izgradnji, predstavljaju posljednju tehnološku inovaciju, istovremeno u harmončno uklopljenu i sa spoljnim okruženjem, s ciljem da se formira idealan ambijent za relaksaciju.

 

Svi najvažniji elementi enterijera su završeni, što ostavlja novom vlasniku mogućnost za individualnu nadgradnju, prema sopstvenom konceptu. .

 

Vila se sastoji od tri odvojena nivoa, ukupne neto površine 770m2,  Bruto površina, s terasama, zimskom baštom, bazenom i konstrukcijama na privatnoj plaži, dostiže preko 1,000sqm.  Sva tri nivoa vile su povezana modernim trodimenzionalnim dinamičnim stepeništem, koje svojim dizajnom optimizuje ukupnan utisak o otvorenosti prostora i osvjetljenju.

 

POGLED IZ VILE:

Projekat vile je zamišljen tako da naglašava jedinstvenu poziciju, s ciljem da se maksimalno koristi predmost spektakularnog pogleda na more iz svih prostorija vile, uključujući i prizemlje. Svi elementi su i dodatno unaprijeđeni velikim terasama na svim spratovima, predstavljajući prirodnu vezu između unutrašnjosti vile I okruženja.

 

PODRUM:

Jedinstven i spektakularan arhitektonski koncept. Zona za rekreaciju, uključujući i salu za fiskulturu, bilijar salu i   Jacuzzi, bez obzira što se nalaze na najnižem nivou vile, I dalje ima vrhunski pogled na more. Kao specifičnost vile je I SPA centar, izgrađen unutar prirodne pećine u sastavu vile, sa originalnim stijenama koje predstavljaju osnovni element dizajna.

 

SAVREMENA TEHNOLOGIJA:

Tehnologija korištena za glavne elemente zgrade – grijanje, vodene pumpe, klimatizaciju, bazene, bazene i SPA zonu, predstavlja najnovija dostignuća primijenjena u  savremenom građevinarstvu.

 

PLAŽA:

Plaža je organizovana za obezbjeđivanje maksimalnog komfora, uključujući i plažnu kuhinju, bar, svlačionicu,  toalete i prostorije za odlaganje opreme. Staro kameno privezište, izgrađeno u 19. vijeku, je renovirano kako bi obezbijedilo svu potrebnu opremu za privez jahte i komfor za goste. .

 

LOKACIJA:

Smještena 10 minuta vožnje automobilom do aerodroma Tivat, vila je idealno pozicionirana kako bi maksimalno olakšala pristup svim prirodnim I kulturnim bogatstvima Crne Gore, uključujući: grad Tivat udaljen 9km, stari venecijanski grad Kotor udaljen  6km, luksuzna marina Porto Montenegro 10km, ostrva Sveti Marko i Gospa od Milosti  0.5km, kompleks Lustica bay  4 km, kao i One & Only hotel i kompleks Portonovi 25km.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.