Tivat, Kava – nova vila s bazenom i panoramskim pogledom na Tivatski zaliv

Kava, +382, Tivat,
Montenegro
800,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 240 sq m

Description

Tivat, Kava – nova vila s bazenom i panoramskim pogledom na Tivatski zaliv;

 

Površina: 240m2;

Površina zemljišta: 568m2;

Spavaćih soba: 3;

Kupatila: 3;

Broj etaža: 2;

Rastojanje do magistrale: 200m;

Rastojanje do mora: 700m;

 

Nova savremena komforna vila, izgrađena 2018 god. kao dio kompleksa od ukupno četiri vile, površine je 240 m2, na placu površine 568m2, pokrivenom mediteranskom vegetacijom. Vila se sastoji od 2 sprata, ima 3 spavaće sobe sa svojim kupatilima i sobama za garderobu,  kuhinje s trpezarijom, velikog dnevnog boravka i terase na oba sprata s fantastičnim pogledom na more.

 

Villa je potpuno završena. Kuhinja je opremljena uređajima marke Bosch. U dnevnom boravku se nalazi kamin, dizajnirani namještaj je od nekoliko renomiranih proizvođača, podno grijanje je ugrađeno u čitavoj kući. Klima uređaji su marke Mitsubishi. Kuća se prodaje s namještajem.

 

U dvorištu se nalazi bazen sa ugrađenim sistemom čišćenja vode bez hlora. Za održavanje biljaka u dvorištu koristi se sistem navodnjavanja kap po kap.

 

Naselje Kava se nalazi u blizini parka Župa, u mirnom I prijatnom dijelu Tivta. S prozora svih soba se pruža pogled na more, cijeli Tivatski zaliv, planine u okruženju, Ostrvo Cvijeća i ostrvo Sveti Marko. Na rastojanju od 200m je veliki supermarket i glavna autobuska stanica u Tivtu. Porto Montenegro I centar grada su na udaljenosti od oko 2km.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.