Tivat, Kava – nova vila s bazenom i panoramskim pogledom na Tivatski zaliv

Kava, +382, Tivat,
Montenegro
800,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 240 sq m

Description

Tivat, Kava – nova vila s bazenom i panoramskim pogledom na Tivatski zaliv;

 

Površina: 240m2;

Površina zemljišta: 568m2;

Spavaćih soba: 3;

Kupatila: 3;

Broj etaža: 2;

Rastojanje do magistrale: 200m;

Rastojanje do mora: 700m;

 

Nova savremena komforna vila, izgrađena 2018 god. kao dio kompleksa od ukupno četiri vile, površine je 240 m2, na placu površine 568m2, pokrivenom mediteranskom vegetacijom. Vila se sastoji od 2 sprata, ima 3 spavaće sobe sa svojim kupatilima i sobama za garderobu,  kuhinje s trpezarijom, velikog dnevnog boravka i terase na oba sprata s fantastičnim pogledom na more.

 

Villa je potpuno završena. Kuhinja je opremljena uređajima marke Bosch. U dnevnom boravku se nalazi kamin, dizajnirani namještaj je od nekoliko renomiranih proizvođača, podno grijanje je ugrađeno u čitavoj kući. Klima uređaji su marke Mitsubishi. Kuća se prodaje s namještajem.

 

U dvorištu se nalazi bazen sa ugrađenim sistemom čišćenja vode bez hlora. Za održavanje biljaka u dvorištu koristi se sistem navodnjavanja kap po kap.

 

Naselje Kava se nalazi u blizini parka Župa, u mirnom I prijatnom dijelu Tivta. S prozora svih soba se pruža pogled na more, cijeli Tivatski zaliv, planine u okruženju, Ostrvo Cvijeća i ostrvo Sveti Marko. Na rastojanju od 200m je veliki supermarket i glavna autobuska stanica u Tivtu. Porto Montenegro I centar grada su na udaljenosti od oko 2km.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...