Tivat, Krašići – moderna nova vila, na prvoj liniji do mora

+382, Tivat,
1,250,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 330m2 sq m

Description

Tivat, Krašići – moderna nova vila, na prvoj liniji do mora;

 

Veličina kuće: 330 m²

Površina zemljišta: 400 m²

Spavaćih soba: 4

Kupatila: 4

Garaža: 60 m²

 

Moderna vila na prvoj liniji u Krašićima, poluostrvo Luštica, površine 330m2 I površine zemljišta 400m2.

Vila je projektovana tako da se iz svih soba pruža panoramski pogled na more i na planine u okruženju zaliva.

 

Raspored po etažama:

 

Prizemlje:

Ulazni hodnik, gostinjsko kupatilo, veliki dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom, kamin i izlaz na prostranu terasu s bazenom, udobnim vrtom i roštiljem. Ispod stepenica je opremljena mala praonica / ostava. Stepenice s nivoa terase i bazena vode na donji nivo u prostranu garažu.

 

Prvi sprat:

Tri komforne spavaće sobe, od kojih svaka ima izlaz na prostranu zajedničku terasu. Prva, glavna spavaća soba ima svoje kupatilo. Druge dvije spavaće sobe su sa zajedničkim kupatilom.

 

Drugi sprat:

Komforna soba, sa svojim velikim kupatilom, koja, zavisno od plana i potreba vlasnika, može da se koristi kao glavna spavaća soba, kao dodatni dnevni boravak ili kao radna soba. Soba ima izlaz na prostranu terasu s barom i čajnom kuhinjom. Na terasi se nalaze i priključci za moguću ugradnju jacuzzi kade.

 

Vila je građena po svim standardima savremene arhitekture i  građevinarstva, uz korištenje kvalitetnih završnih materijala – italijanske keramike i italijanskog travertino mermera.

 

Planirani razvoj obalnog područja ispred vile predviđa izgradnju šetališta i formiranje dodatnih plažnih sadržaja. Radovi na realizaciji ovih planova su u toku. Plaža ispred vile na ovaj način ostaje trajno zaštićena, bez mogućnosti da se na tom zemljištu počne dalja gradnja novih objekata.

 

Pored plaže, planom je predviđen i projekat izgradnje jahting kluba i pristaništa. Veliko zemljište koje se nalazi iza vile, prema urbanističkom planu, ostaje zelena zona, što omogućava dodatnu privatnost.

 

Inženjerski sistemi vile:

 

  • Sistem dovodne i odvodne ventilacije
  • Centralni sistem podnog grijanja putem bojlera povezanih sa solarnim kolektorima.
  • Multi split inverter – klima uređaj
  • bazen (3m x 8m) s protivstrujnim hidrolitičkim sistemom hlorisanja vode I neophodnim sistemom za filtraciju vode
  • Kablovska televizija i alarmni sistem.

 

Instaliran je i sistem automatskog navodnjavanja.

 

Vila se nalazi uz gornju stranu  lokalnog puta kroz Krašiće, s formiranom plažom neposredno ispod samog objekta. Veći broj lokalnih plaža se nalazi u najbližem okruženju vile, a u krugu od 10-20 min vožnje automobilom, nalaze se velike i poznate plaže poluostrva Luštica – Žanjice, Mirišta i Plavi Horizonti.

 

Povoljna lokacija, moderan enterijer i eksterijer, neposredan položaj uz plažu, udaljenost od samo 15 minuta do Tivta i aerodrome i 30 minuta do Budve čine ovu vilu idealnim rješenjem za porodični odmor.

 

Luksuzna marina za jahte Porto Montenegro i novi rezidencijalni kompleks I marina Luštica Bay, sa svojom dobro razvijenom infrastrukturom, golf terenima, finim restoranima i trgovinama udaljeni su samo 15 minuta vožnje automobilom. Moguće je vezati brod ili jahtu u neposrednoj blizini vile ljeti, ili u marinama u okruženju, posebno u Porto Montenegru i Porto Novom zimi.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...