Tivat, Luštica Bay – jednosoban apartman u naselju Centrale

Luštica Bay, 85320, Tivat,
Montenegro
159,000€ Za prodaju
Stan
  • 486
  • 0
  • 1 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
  • 52 sq m

Description

Tivat, Luštica Bay – jednosoban apartman u naselju Centrale

 

Površina: 52 m2 (47 m2+ 5 m2 terasa)

Spavaćih soba: 1

Kupatila: 1

Sprat: 2

 

Jednosoban apartman u novom komercijalnom i stambenom dijelu kompleksaa Luštica Bay, naselju  Centrale. Apartman se sastoji od dnevnog boravka s trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i  terase od 5 m2. U cijenu je uključen sav ugradni namještaj.

 

Naselje Centrale se nalazi u sjevernom dijelu kompleksa Luštica Bay i predstavljaće idealno mjesto za život koje će se sastojati od brojnih stambenih jedinica, prodavnica, restorana, javnih sadržaja, kulturnih centara, parkova i zelenih površina.

 

Cijela zona je isplanirana tako da je omogućen lak pristup ostatku kompleksa Luštica Bay, koji uključuje golf teren, marinu i plaže, kao i gradovima u okruženju. Apartmani definitivno predstavlja odličnu investiciju, uz visok potencijal za rentiranje.

 

Plan otplate: 15% pri potpisivanju ugovora, ostatak na tri godine, u jednakim tromjesečnim ratama, bez kamate.

 

Napomena –  slike enterijera predstavljaju rendere tipskog opremanja apartmana, obzirom da se radi o  ponudi u sastavu zgrade u izgradnji.

 

Lustica Bay je ekskluzivan kompleks sa marinom za luksuzne jahte, sa izuzetno lijepim stambenim jedinicama, velikim brojem restorana, hotelom 5*, buticima, itd.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.