Tivat, Porto Montenegro – četvorosoban apartman sa otvorenim pogledom na marinu i more

Porto Montenegro, +382, Tivat,
Montenegro
1,500,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 216 sq m

Description

Tivat, Porto Montenegro – četvorosoban apartman sa otvorenim pogledom na marinu i more;

 

Površina: 216m2 + garaža 13m2;

Spavaćih soba: 4;

Kupatila: 4;

Sprat: 3;

 

Četvorosoban, namješten apartman u luksuznom kompleksu Porto Montenegro, površine 2160m2, s velikom terasom.  Apartman se nalazi na trećem spratu objekta Tara.

 

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka sa kaminom, kuhinje, trpezarije, 4 spavaće sobe, 4 kupatila, hodnika i terase sa potpuno otvorenim pogledom na more i marinu.

 

Smještena u Bokokotorskom zalivu, mjestu koje je dio svjetske baštine UNESCO-a i u najjužnijem fjordu Evrope, marina Porto Montenegro predstavlja kombinaciju spektakularne destinacije i marine i usluga svjetske klase.

Dopunjena prostranim stambenim jedinicama uz samo more, restoranima sa tradicionalnom kuhinjom, veselim barovima, i velikim rasponom sportskih, odmorišnih i kulturnih aktivnosti, za luksuzne jahte marina je idealna kao matična luka sa vezovima za plovila od 12 do 250m.

 

Porto Montenegro stambene jedinice, koje su projektovali Reardon Smith Architects (UK) i svjetski poznat Tino Zervudachi iz kompanije Milinaric, Henry & Zervudachi (FR), objedinjuju tradicionalnu arhitekturu savremene linije sa toplim bojama, elegantnim kamenom i tvrdim drvetom.Zavidni pogledi koji se pružaju na Zaliv doveli su neke od najljepših plovećih jahti, dok očaravajući trgovi, restorani i prodavnice u blizini nude kompletnu pogonost i ambijent života na obali mora.

 

Zgrada ima recepciju i obezbjeđenje 24h, kompletno opremljenu teretanu za stanare, garazu,otvoreni bazen.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.