Tivat, Porto Montenegro –dvosoban apartman 224m2, Regent hotel

Porto Montenegro, 382, Tivat,
Montenegro
1,400,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 224m2 sq m

Description

Tivat, Porto Montenegro –dvosoban apartman 224m2, Regent hotel;

Površina apartmana: 224m2;
Sprat: 2;
Spavaćih soba: 2;
Kupatila: 2;
Toaleta: 2;

Veliki dvosoban stan u spektakularnom Regent kompleksu na samoj obali mora. Objekat je dizajniran od strane studija “ReardonSmith Architects”, i ima značajnu ulogu u okviru projekta Porto Montenegro.

Stan se nalazi na drugom spratu, sastoji se od velikog dnevnog boravka, dvije prostrane spavaće sobe koje mogu da funkcionišu kao dva nezavisna studio apartmana za rentiranje, dva kupatila, dva toaleta i velike terase.

Krov boje terakote, estetika inspirisana Venecijom i italijanskim palacima koji postoje širom zaliva, svjedoče o viševjekovnom uticaju Venecije na ovim prostorima. Centralni hol sa širokim pogledom na more i okolne planine vodi ka mirnoj “vodenoj bašti” koja sadrži potapajuću kamenu stazu povezanu sa “privatnim ostrvom” namjenjenim za večere i ekskluzivne događaje.

Osmišljeni od strane Tino Zervudachi–ja, u prizemlju smješteni café, restoran, tzv. “cigar lounge” i “library bar” obezbjeđivaće veliki opseg ugostiteljskih usluga. Planirana su i dva hotelska bazena, jedan u unutrašnjosti a drugi otvoreni, na samom vrhu zgrade, kao i prepoznatljivi Regent Spa i fitness centar.

Na višim nivoima, 80 hotelskih soba, apartmana, kao i višesobnih rezidencija obezbjeđuje sofisticirani, moderan životni prostor, prepoznatljiv po svom multifunkcionalnom dizajnu. Svaka od luksuznih rezidencija i penthouse apartmana sa pripadajućim bazenima i terasama, ima koristi od besprekorne hotelske usluge i može biti uključena u proces izdavanja, kako u cjelini tako i u segmentima – zahvaljujući samostalnim stambenim cjelinama koje postoje unutra rezidencijalnih jedinica, te se na taj način mogu odvajati i svaka koristiti zasebno, uz maksimalnu fleksibilnost upotrebe.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.