PRODATO: Tivat, Porto Montenegro – dvosoban apartman sa otvorenim pogledom na more

Porto Montenegro, +382, Tivat, Montenegro,
Montenegro
700,000€ SOLD
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2+1 Bathrooms
  • 128 sq m

Description

Tivat, Porto Montenegro – dvosoban apartman sa otvorenim pogledom na more;

 

Stambena površina: 128m2;

Broj spavaćih soba: 2;

Broj kupatila: 2+toalet;

Sprat: 3;

Garažno mjesto;

 

Izvanredan dvosoban apartman površine 128m2, s parking mjestom u podzemnoj garaži i otvorenim pogledom na more, u kompleksu Porto Montenegro, zgrada Ozana. Sastoji se od 2 spavaće sobe sa svojim kupatilima, jednog toaleta, velikog dnevnog boravka s trpezarijom i kuhinjom i velike terase. Iz apartmana se pruža pogled na otvoreno more, marinu prema Jetty One, Venice Square i hotel Regent.

 

Zgrada Ozana ima izuzetno intiman i veoma lijep bazen za vlasnike apartmana, stalno dostupnu službu recepcije, kao i prodavnice i restorane u prizemlju.

 

Dizajnirane za nautički život, rezidencije u Porto Montenegru koriste maksimum od tople, mediteranske klime. Otvoreni, prozračni enterijeri imaju visoke plafone, velike prozore i terase, dok arhitektura odražava istorijski uticaj Mletačke Republike.

Međunarodno priznati dizajner Tino Zervudachi potpisuje dizajn svih apartmana u kompleksu Porto Montenegro, uključujući i

pojedinačne nabavke materijala, lokalno i iz cijelog svijeta. Sobe su dizajnirane s paletom mekih boja, dopunjene mješavinom kamena i drveta.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.

Similar Properties

No similar properties found.