Tivat, Porto Montenegro- moderan dvosoban apartman u zgradi Thea, Boka Place

Tivat, 85320, Tivat,
Montenegro
495,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 106 sq m

Description

Tivat, Porto Montenegro- moderan dvosoban apartman u zgradi Thea, Boka Place

 

Površina apartmana: 106m2 (79m2+ 27m2 terasa)

Soba: 2

Kupatila: 2

Sprat: 3

 

Moderan, dvosoban apartman sa djelimičnim pogledom na more, na trećem spratu zgrade Thea, koja će se nalaziti u sastavu novog kompleksa mješovite namjene u sastavu Porto Montenegra, Boka Place.

Apartman će imati 106m2 (79m2 unutrašnje površine i 27m2 terasa), dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dva kupatila i lijepu terasu sa pogledom na more i prelijepo zelenilo u okolini.

Boka Place je nova urbana četvrt u sastavu Porto Montenegro marine, komercajlni i rezidencijalni centar u čijem sastavu će biti  bioskop, restorani, hotel 5*, wellness centar, brojne zelene površine, galerije, prodajni prostori brendova svjetskog ranga, privatne stambene jedinice. Stambene jedinice dizajnirane su na takav način da istovremeno nude funkcionalnost i ljepotu.

Hotel Siro, iz grupacije One&Only, posjedovaće 144 jedinice, bazen na vrhu 20m visoke zgrade, wellness studio, teretanu itd.

Boka Place nalaziće se na uzdignutom terenu sa pogledom na Porto Montenegro marinu, na samo par minuta udaljenosti od luksuzne marine i njenih sadržaja.

Završetak radova planiran je 2023. godine.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.