Tivat, Porto Montenegro – studio apartman 44m2,  Regent hotel

Porto Montenegro, 382, Tivat,
Montenegro
295,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
  • 44 sq m

Description

Tivat, Porto Montenegro – studio apartman 44m2,  Regent hotel;

 

Površina apartmana: 44m2;

Sprat: 4;

 

Namješten i potpuno opremljen studio apartman površine 44m2 u Regent hotelu, Porto Montenegro..

Apartman se nalazi na 4. Spratu i ima pogled na park, brda u zaleđini Tivta i na šetalište kroz kompleks.

Sastoji se od dnevnog boravka, velikog kupatila, hodnika i terase apartmana, s koje se pruža pogled na park, brda u zaleđini Tivta i na promenadu kompleksa.

 

Spektakularni Regent kompleks na samoj obali, dizajniran od strane Reardon & Smith Architects, igra značajnu ulogu u okviru projekta Porto Montenegro.

 

Krov boje terakote, estetika inspirisana Venecijom i italijanskim palacima koji postoje širom zaliva, svjedoče o viševjekovnom uticaju Venecije na ovim prostorima. Centralni hol sa širokim pogledom na more i okolne planine vodi ka mirnoj “vodenoj bašti” koja sadrži potapajuću kamenu stazu povezanu sa “privatnim ostrvom” namjenjenim za večere i ekskluzivne događaje.

 

Osmišljeni od strane Tino Zervudachi–ja, u prizemlju smješteni café, restoran, tzv. “cigar lounge” i “library bar” obezbjeđivaće veliki opseg ugostiteljskih usluga. Tu su i dva hotelska bazena, jedan u unutrašnjosti a drugi otvoreni, na samom vrhu zgrade, kao i prepoznatljivi Regent Spa i fitness centar.

 

Na višim nivoima, 80 hotelskih soba, apartmana, kao i višesobnih rezidencija obezbjeđuje sofisticirani, moderan životni prostor, prepoznatljiv po svom multifunkcionalnom dizajnu. Svaka od luksuznih rezidencija i penthouse apartmana sa pripadajućim bazenima i terasama, ima koristi od besprekorne hotelske usluge i može biti uključena u proces izdavanja, kako u cjelini tako i u segmentima – zahvaljujući samostalnim stambenim cjelinama koje postoje unutra rezidencijalnih jedinica, te se na taj način mogu odvajati i svaka koristiti zasebno, uz maksimalnu fleksibilnost upotrebe.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...