Tivat, Porto Montenegro – studio apartman 44m2,  Regent hotel

Porto Montenegro, 382, Tivat,
Montenegro
295,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
  • 44 sq m

Description

Tivat, Porto Montenegro – studio apartman 44m2,  Regent hotel;

 

Površina apartmana: 44m2;

Sprat: 4;

 

Namješten i potpuno opremljen studio apartman površine 44m2 u Regent hotelu, Porto Montenegro..

Apartman se nalazi na 4. Spratu i ima pogled na park, brda u zaleđini Tivta i na šetalište kroz kompleks.

Sastoji se od dnevnog boravka, velikog kupatila, hodnika i terase apartmana, s koje se pruža pogled na park, brda u zaleđini Tivta i na promenadu kompleksa.

 

Spektakularni Regent kompleks na samoj obali, dizajniran od strane Reardon & Smith Architects, igra značajnu ulogu u okviru projekta Porto Montenegro.

 

Krov boje terakote, estetika inspirisana Venecijom i italijanskim palacima koji postoje širom zaliva, svjedoče o viševjekovnom uticaju Venecije na ovim prostorima. Centralni hol sa širokim pogledom na more i okolne planine vodi ka mirnoj “vodenoj bašti” koja sadrži potapajuću kamenu stazu povezanu sa “privatnim ostrvom” namjenjenim za večere i ekskluzivne događaje.

 

Osmišljeni od strane Tino Zervudachi–ja, u prizemlju smješteni café, restoran, tzv. “cigar lounge” i “library bar” obezbjeđivaće veliki opseg ugostiteljskih usluga. Tu su i dva hotelska bazena, jedan u unutrašnjosti a drugi otvoreni, na samom vrhu zgrade, kao i prepoznatljivi Regent Spa i fitness centar.

 

Na višim nivoima, 80 hotelskih soba, apartmana, kao i višesobnih rezidencija obezbjeđuje sofisticirani, moderan životni prostor, prepoznatljiv po svom multifunkcionalnom dizajnu. Svaka od luksuznih rezidencija i penthouse apartmana sa pripadajućim bazenima i terasama, ima koristi od besprekorne hotelske usluge i može biti uključena u proces izdavanja, kako u cjelini tako i u segmentima – zahvaljujući samostalnim stambenim cjelinama koje postoje unutra rezidencijalnih jedinica, te se na taj način mogu odvajati i svaka koristiti zasebno, uz maksimalnu fleksibilnost upotrebe.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.