Tivat, Tripovići – autentična renovirana kamena kuća

Tripovići, 85320, Tivat,
Montenegro
399,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 201 sq m

Description

Tivat, Tripovići – autentična renovirana kamena kuća

 

Bruto površina kuće: 201m2;

Neto stambena površina: 167m2;

Površina parcele: 201m2;

Spavaće sobe: 4;

Kupatila: 3;

Spratnost: 3;

 

Jedinstvena, stručno dizajnirana i nedavno renovirana dvojna stara kamena kuća, s terasama  orijentisanim na sjeverozapad. Kuća je čvrsta i u velikoj mjeri nadograđena, i iznutra i spolja.

 

Dva privatna parking mjesta, veliki dnevni boravak, s trpezarijom i kuhinjom i francuskim vratima koja vode na udobnu sjenovitu kamenu terasu. Četiri kupatila, četiri spavaće sobe na tri etaže, 201m2  bruto površine  ili 167m2 neto stambene površine, na placu od 201m2. Velika glavna spavaća soba  s prostorom za sjedenje i luksuznim kupatilom. Odvojen, dobro opremljen vešeraj.

 

Autentični izloženi unutrašnji zidovi od kamena, drvene grede i podovi od rustiičnih drvenih dasaka besprekorno se kombinuju s obnovljenim unutrašnjim završnim obradama elemenata od prirodnog kamena i italijanskog keramičkog crijepa, kao i novi stubovi od masivnog drveta, unutrašnja vrata i  ukrasi. Bosch i italijanski kućni uređaji i oprema. Kuća se prodaje djelimično namještena, po dogovoru.

 

Kuća se nalazi u Tivtu, na padini iznad Porto Montenegra, i laganom šetnjom od centra grada. Okružena je oleanderima, stablima maslina i narandži, s djelimičnim pogledom na more. Ovaj nekada nerazvijeni dio Tivta  sada predstavlja mjesto za dobru dugoročnu investiciju.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.