Budva, Dukley Residences –apartmani 58m2- 203m2

Dukley Residence, 382, Budva,
Montenegro
400,000€-750,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1-2 Bedrooms
  • 1-2 Bathrooms
  • 58 - 203 sq m

Description

Budva, Dukley Residences –apartmani 58m2- 203m2;

Dukley Residences se nalazi ispred kapija Starog grada Budve, na svega par koraka udaljenosti od pješčane plaže Mogren. Desetospratna zgrada sa 36 stanova, od intimnih jednosobnih apartmana do prostranih trosobnih penthausa, stanarima pruža savremen dizajn, izuzetan kvalitet i jednu od najpoznatijih lokacija na budvanskoj rivijeri. Sve stanove krase elementi drveta, kamena i stakla, kao i prostrane terase bogate zelenilom i pogledi na more. Opremljeni su Smart Home sistemima i dizajnirani po evropskim standardima. Prva dva sprata su sačuvana za komercijalni dio, što stanarima Dukley Residences stavlja restorane, kafiće, butike i banke na dohvat ruke. Osim toga, na raspolaganju su im i tri sprata podzemne garaže sa 70 parking mjesta. S obzirom na lokaciju, blizinu plaža, kafića, plažnih barova, šetališta i Dukley marine koja je član Camper & Nicholsons mreže, Dukley Residences nudi stanarima sve pogodnosti života u srcu crnogorskog najpopularnijeg grada na obali.

KOMERCIJALNI DIO
Komercijalni dio sa prestižnim buticima, restoranim i kafićima, bankama, nalazi se na prva dva sprata Dukley Residences. Izuzetna usluga i visok kvalitet su glavna obilježja Dukley brenda, pa se time odlikuju i ovi objekti.

CITY GARDENS
Ovi dvoetažni stanovi na prvom spratu idealni su za one koji uživaju u šarenolikom životu Budve i vole da vrijeme provode na otvorenom. Iz tog razloga ove apartmane odlikuju prostrane terase zbog kojih ste uvijek u toku dešavanja živopisnog grada.

MODERNA CITADELA
Stanove na drugom i trećem spratu karakteriše spoj istorijskog i modernog. Dizajn je rađen po uzoru na Stari grad Budve, pa enterijer obiluje kamenim i drvenim elementima što stanovima daje posebnu udobnost i toplinu.

DIVLJA LJEPOTA
Opremljeni terasama i enterijerom bogatim zelenilom, stanovi na četvrtom i petom spratu odišu elementima divlje ljepote Crne Gore. Dizajn je u skladu sa prirodnim okruženjem uz veću upotrebu drveta, a iz prostorija se pružaju impresivni pogledi kako na more tako i na planine koje okružuju Budvu.

YACHTING AND SAILING
Stanovi na šestom i sedmom spratu su karakteristični po otvorenom prostoru i pogledima na horizont. Moderni enetrijeri i prostrane terase ovih stanova idealni su za zaljubljenike u jahte i more.

CLOUD LIVING
Na posljednjem, osmom spratu, nalaze se penthaus stanovi koji odišu svjetlošću, prozračnošću i udobnošću. Fleksibilni enterijeri se lako pretvaraju u otvoren životni prostor zahvaljujući vratima i prozorima koji se potpuno otvaraju i time omogućavaju panoramske poglede na Jadran. Na raspolaganju su apartmani površine 183m2 po cijeni od 1.140.000 eur i površine 203m2 po cijeni od 1.510.000 eur.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...