Beograd na Vodi – St. Regis hotel i apartmani, Kula Beograd

Beograd Na Vodi, +381, Belgrade,
Srbija
0€Contact us Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1-3 Bedrooms
  • 1-4 Bathrooms
  • 60-162 sq m

Description

Beograd na Vodi – St. Regis hotel i apartmani, Kula Beograd;

Novi simbol prijestonice Srbije, Kula Beograd, će imati ukupno 220 St. Regis brendiranih, ekskluzivnih apartmana, veličine od 57m2 do 98m2, koji će se nalaziti između 14. i 39. nivoa.

 

Zgrada, koja će predstavljati najvišu i najspektakularniju građevinu u Srbiji i regionu, će imati 42 sprata, biće ukupne visine 168m, a prostiraće se na površini od 47,000m2.

 

Uz luksuzne brendirane apartmane, u sastavu Kule je i hotel St. Regis Belgrade, koji će zauzimati prvih jedanaest nivoa, a biće otvoren 2020. godine. Planirani kapacitet hotela je 125 soba i apartmana, sa pogledom na grad i rijeku Savu.

 

Predviđen je restoran na vrhu tornja, sa panoramskim pogledom, St. Regis bar, spa, bazen, teretana, konferencijska sala. Hotel će ponuditi sve prepoznatljive sadržaje ovog Brenda, uključujući prostore za specijalne prilike i prepoznatljive usluge posvećene zadovoljstvu gostiju.

 

Kula Beograd zauzima centralnu poziciju na trgu u okviru kompleksa Beograd na Vodi, na otvorenom prostoru koji se prostire na više od 12.000 m2.

 

Predviđeni sadržaji po nivoima su:

 

Nivo 1 – Ulaz u hotel i Branded Residences, balska sala

Nivo 2 – Bazen, teretana, sala za treniranje, SPA, sale za sastanke

Nivo 3 – 11  (119 hotelskih soba) – St. Regis hotel

Nivo 14 – 19. (32 apartmana) – “Signature” kolekcija

Nivo 20 – 37 – (170 apartmana) – “Grand” kolekcija

Nivo 37 – 40 – (Vrh objekta – 18 apartmana) – “Sky” kolekcija

Nivo 40 – Restoran

Nivo 41 – Vidikovac

 

Kulu je projektovala međunardno priznata kompanija AECOM,  koja je tokom stvaranja Kule Beograd, kombinovala najbolju svjetsku praksu sa ekspertizom domaćih stručnjaka.

Kompanija AECOM poznata je po svojim projektima širom sveta, uključujući Ground Zero u Njujorku, Etihad kule u Abu Dabiju, kao i Šangajski svetski finansijski centar.

Unutrašnji dizajn Kule Beograd delo je internacionalne kompanije HOK i predstavlja spoj lokalnog nasleđa i globalnih trendova u uređenju enterijera.

 

Smještena na ekskluzivnoj lokaciji, na obali rijeke Save, Kula Beograd nudi aktivan stil života na vodi. Novi simbol prijestonice Srbije  oslanja se na arhitektonsko nasljeđe Beograda i kombinuje istorijsku arhitekturu tog područja u savremenom izdanju.

 

Kula Beograd ima direktan pristup šetalištu na Savi i smještena je u blizini tvrđave Kalemegdan. Spojena je sa Starim Beogradom kroz jedinstven javni prostor.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.