Budva, Perazića Do – renovirana kamena kuća blizu mora

Perazića Do, +382, Budva,
Montenegro
360,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 140 sq m

Description

Budva, Perazića Do – renovirana kamena kuća blizu mora;

 

 

Površina kuće: 140m2;

Površina zemljišta: 300m2;

Udaljenost od plaže: 100m;

Spavaći soba: 3;

Kupatila: 3;

 

Renovirana stara kamena kuća, udobno izolovana, s bazenom, oko 100 metara udaljena od plaže u Perazića Dolu. Smještena je ispod manastira Reževići, u rezidencijalnom dijelu naselja sa uglavnom sličnim vilama, 10 minuta vožnje od Svetog Stefana. Odvojena je od Petrovca pješačkim tunelom.

 

Spavaće sobe:

Na prvom spratu se nalazi glavna spavaća soba s bračnim krevetom i en-suite kupatilom sa jaccuzzi kadom. Takođe, na istom spratu je još jedna dvokrevetna soba sa svojim kupaotilom. Treća spavaća soba je u prizemlju, sa dva kreveta i en-suite tušem. Sve sobe imaju klima uređaj koji takođe služi i za grijanje vile u hladnijem periodu.

 

Kupatila:

Sva kupatila imaju potpuno novu kvalitetnu sanitarnu opremu. Glavno kupatilo ima jaccuzzi kadu za dvoje i potpuno otvorenu stranu okrenutu ka moru, sa jedinstvenim pogledom. Druga dva en-suite kupatila imaju tuš kabine.

 

Dnevne sobe:

Veliki, zapadno orjentisan salon, pruža zadivljujući pogled na more, kroz zid u staklu. Ovi stakleni paneli u potpunosti mogu da se povuku i otvore izlaz na bazen i terasu.

 

Bazen:

Bazena je dimenzija 5m x 2.5m.

 

Plaže:

Najbolji pješčana plaža je u Petrovcu, udaljena samo 5 minuta. Tu je i velika plaža u Perazića Dolu, u neposrednoj blizini vile, dostupna pješke, strmom brdskom stazom.

 

Prodavnice u okruženju:

Najbliža mala prodavnica je udaljena samo 30 koraka.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...