Moderna, nagrađivana planinska kuća u blizini nacionalnog parka Biogradska gora

550,000 €

KARAKTERISTIKE

  • Dvorište
  • Internet
  • Kablovska TV

Četvorospratna, moderna planinska kuća smještena na 1000 m nadmorske visine u selu Dulovine u Kolašinu, nedaleko od nacionalnog parka Biogradska gora.

Kuća je smještena na placu površine cca 900 m, a prostire se na 4 nivoa ukupne površine cca 300 m2.

Prizemlje kuće se sastoji se prostranog dnevnog boravka sa velikim i brojnim staklenim površinama, kuhinje sa trpezarijom, dvije terase preko kojih je ostvarena veza sa dvorištem kuće, predsoblja, kupatila i garderobera.

Prvi sprat se sastoji od tri spavaće sobe, dva kupatila i terase.

Potkrovlje se se sastoji od studio apartmana sa kupatilom, radnim prostorom na galeriji i ostavom.

Podrum sadrzi: predsoblje, skijašnicu, vešeraj, kupatilo sa prostranom slobodnostojećom kadom, izvedenim instalacijama za saunu i čajnu kuhinju, tehničke prostorije gdje su smješteni kotlarnica, hidrofor i prostranu zonu namijenjenu za teretanu ili kućni bioskop.

S obzirom da su zidovi u kući široki 40 cm i da su noseći profili napravljeni od drveta i aluminijuma sa integrisanim smart sistemom za grijanje i hlađenje, kuća predstavlja jedan od uspješnih primjera energetski efikasne građevine u Crnoj Gori.

Od 2017. godine, kada je završena gradnja, kuća je nagrađena više puta na prestižnim arhitektonskim događajima u Španiji, Njemačkoj, Sloveniji itd.

U neposrednoj blizini kuće nalazi se Park šuma Dulovine i Botanička bašta, dok se ski centri Kolašin 1450 i 1600 nalaze na udaljenosti od 11, odnosno 13 km.

KARAKTERISTIKE

  • Dvorište
  • Internet
  • Kablovska TV

Zainteresovani ste?

Kontaktirajte našeg agenta ili zakažite obilazak.

Niko Laković

Agent prodaje

+382 67 310 006

SLIČNE nekretnine