Bar, centar – luksuzni stambeni kompleks na prestižnoj lokaciji

Centar, +382, Bar,
Montenegro
1,900€/m2 Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 96 sq m

Description

Bar, centarluksuzni stambeni kompleks na prestižnoj lokaciji;

 

Raspoloživi apartmani: 34m2-245m2;

Raspon cijena: 1,600  2,500  eur/m2;

Rok za završetak radova: Oktobar 2019.

 

Novi stambeni kompleks u izgradnji, na najatraktivnijoj lokaciji u centralnoj zoni Bara. Kompleks će obuhvatati dvije zgrade modernog izgleda sa ukupno 224 stambene jedinice površine od 34 do 245 m2, park površine 13.000 m2, u čijem sastavu će se nalaziti dječije igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru, kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca. Takođe, u neposrednoj blizini (50m) nalaziće se zatvoreni sportski kompleks, plaža je udaljena svega 300m od kompleksa, a u bliskoj budućnosti planirana je izgradnja modernog akva parka sa zatvorenim bazenom.

 

Naša preporuka:

 

Južno orjentisan apartman na 4. spratu, ukupne površine 95,84m2, s velikim dnevnim boravkom površine 25m2, dvije spavaće sobe od 15m2 i 18m2, kupatilom i toaletom, po cijeni od 1,900 eur/m2  (182,096 eur).

 

Obje zgrade u sastavu kompleksa će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U prizemlju će se nalaziti i poslovni prostori: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, supermarket premium klase, itd.

Na krovu obje zgrade biće otvorene terase sa bazenima, prostorom za odmor i ljetnjim kuhinjama, koje će biti dostupne kupcima penthouse apartmana na poslednjem (osmom) spratu kompleksa. U suterenu je predviđena izgradnja garažnih mjesta, pored kojih će biti dostupan i veliki otvoreni parking na teritoriji kompleksa.

Za klijente koji dolaze iz drugih zemalja otvorena je mogućnost kupovine stana uz dobijanje dozvole za boravak.

U Crnoj Gori je 1. aprila 2016. godine stupio na snagu novi Zakon o strancima, na osnovu kojeg stranci koji posjeduju nekretninu u Crnoj Gori mogu da se prijave za boravak u trajanju od godinu dana, s mogućnošću produženja.  Ovaj zakon zadovoljava zahtjeve Evropske Unije koji se tiču dozvole boravka, rada i imigracionih zakona.

U prvoj fazi izgradnje, mogu se očekivati atraktivne cijene i sa dizajnerom dogovoriti u vezi svih detalja vezanih za enterijer, izbor materijala i dekor, u skladu sa željama i stilom kupca.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.