Bar, Sutomore – jedinstvena vila na obali mora, sa svojom plažom

Sutomore, 85355, Bar,
Montenegro
0€Contact us Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 6 Bathrooms
  • 1200 sq m

Description

Bar, Sutomore – jedinstvena vila na obali mora, sa svojom plažom

 

Stambena površina: 1.200m2

Površina zemljišta: 1.400m2

Parking mjesta: 5

Spavaćih soba: 6

Kupatila: 6

Vinski podrum, bilijar sala, SPA centar,

Tehničke prostorije, pomoćne prostorije, ostave.

Ljetna terasa sa roštiljem

 

Jedinstvena vila površine 1,200m2 u klasičnom stilu, na samoj obali mora u Sutomoru, sa 30m širokom pripadajućom plažom.

 

Vila je građena na 4 nivoa i velikim vinskim podrumom. Raspored po etažama je slijedeći:

 

Prizemlje obuhvata veliki dnevni salon sa TV zonom i kaminom, orjentisan prema moru, sa velikim staklenim vratima sa zvučnom izolacijom po cijeloj širini salona i trpezarije, kroz koja se izlazi na panoramsku terasu sa otvorenim pogledom na more.

 

Osim dizajnirane kuhinje svijetlih tonova, opremljene najsavremenijim kuhinjskim uređajima, na ovom spratu se nalaze i kuhinjske pomoćne prostorije i jedno kupatilo.

 

Prvi sprat je spavaća zona sa zasebnim jednosobnim apartmanom sa velikim dizajniranim kupatilom i garderoberom i dvije dodatne spavaće sobe sa još jednim kupatilom. Sve sobe na ovom spratu imaju svoju terasu.

 

Drugi sprat sadrži jednosoban apartman sa modernim kupatilom, đakuzijem i terasom. Na ovom spratu je i jedna od najfascinantnijih prostorija, biblioteka sa bogato izrađenim zidnim policama i namještajem od punog drveta, u klasičnom stilu. Drugi sprat sadrži i dva kupatila.

 

Treći sprat moze da se koristi kao izdvojena cjelina vile. Obuhvata dvije spavaće sobe sa velikim kupatilom, kuhinjski i trpezarijski dio , kao i autenticni dnevni boravak sa izlaskom na terasu sa  neuporedivim panoramskim pogledom.

 

Konstruktivno, karakterističan kvalitet zgrade ilustruju detalji kao što su dvostruki fasadni zidovi obloženi ručno rezanim kamenom i sve kućne instalacije rađene po svjetskim standardima, uz posebnu pažnju posvećenu izraženoj seizmičkoj stabilnosti vile, u funkciji obezbjeđivanja pune sigurnosti objekta.

 

Klimatizacija, zajedno sa grijanjem je centralizovana, uz dodatno podno grijanje i kamine po etažama. Posebno je naglašen visoki kvalitet završne obrade keramike i mermera.

 

Vinski podrum, opremljen autentičnim elementima od drveta, kamena i kovanog gvožđa upotpunjuje ekskluzivitet i bogatstvo sadržaja vile.

 

U sklopu vile nalazi se bilijar sala, sa šankom i dijelom za sjedenje, a dio vile je i SPA zona, opremljena saunom i modernim kupatilom.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.