Budva, Rafailovići – moderni kompleks na prvoj liniji do mora

548,100€0 Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 107 sq m

Description

Budva, Rafailovići – moderni kompleks na prvoj liniji do mora

 

Savremeni kondo apartmanski kompleks nalazi se na prvoj liniji do mora, u Rafailovićima, Budva. Kompleks se sastoji iz dvije zgrade – blok A, na prvoj liniji do mora, koji sadrži 48 apartmana sa dvije i tri spavaće sobe i blok B, smješten u drugom redu do mora, sa 13 jednosobnih i studio apartmana, sa pogledom na bazen i dvorište kompleksa. Svi stanovi se prodaju u potpunosti gotovi i namješteni.

 

Dostupne površine apartmana su u rasponu od 107 m2 do 137 m2.

 

Naša preporuka – dvosoban apartman površine 107m2 koji se satoji iz prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvje spavaće sobe, dva kupatila i terase sa koje se pruža otvoren pogled na more. Apartman je dostupan po cijeni od 548.100 EUR

 

Apartmane u kompleksu odlikuje moderan i savremeni dizajn, odlična struktura, ekološki materijali, direktna pozicija na obali mora, privatna plaža, bazen, SPA, restorani, dječije igralište, kafić na terasi na 6. spratu, prodavnice, apoteka. Kompleks ima 36 garažnih parking mesta, svako površine 12 m2, u zatvorenoj garaži sa liftom.

 

Kompleks se nalazi pored 2 km duge plaže u Bečićima, udaljen je 10 minuta vožnje od Starog grada u Budvi i 5 minuta od Svetog Stefana.

 

Budućim vlasnicima apartmana na raspolaganju će biti korišćenje svih usluga, uključujući: konsijerž usluge, 24-časovnu recepciju, parking, pranje i hemijsko čišćenje, obezbjeđenje. Takođe će biti dostupne usluge organizacije prevoza od i do aerodroma, kao i organizacija izleta, rent-a-car, iznajmljivanje jahti, helikoptera, organizacija proslava unutar i izvan kompleksa.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.