SOLD: Budva, Blizikuće – vila 200m2, sa bazenom i panoramskim pogledom na more

Blizikuće, +382, Budva,
Montenegro
Contact us SOLD
Kuća
 • 999+
 • 0
 • 4 Bedrooms
 • 4 Bathrooms
 • 200 sq m

Description

Budva, Blizikuće – vila 200m2, sa bazenom i panoramskim pogledom na more;

 

Površina vile: 200 m2;

Površina zemljišta: 785 m2;

Etaža: 2;

Spavaćih soba: 4;

Kupatila: 4;

Dužina bazena: 10m;

 

Specifikacija prostorija po etažama:

 

Prizemlje:

 

 1. Glavni ulaz;
 2. Hodnik
 3. Soba za održavanje;
 4. Stepenište;
 5. Spavaća soba 1 (ili teretana, zavisno od namjene);
 6. Spavaća soba 2;
 7. Ostava;
 8. Kuhinja;
 9. Trpezarija;
 10. Dnevni boravak;
 11. Toalet;

 

Sprat:

 1. Stepenište;
 2. Hodnik
 3. Glavna spavaća soba;
 4. Garderoba;
 5. Kupatilo;
 6. Terasa;
 7. Spavaća soba 3;
 8. Spavaća soba 4;
 9. Terasa;
 10. Kupatilo;
 11. Praonica

 

Budva, Blizikuće, vila površine 200m2, sa četiri spavaće sobe, 4 kupatila, bazenom 10x4m i spektakularnim, otvorenim pogledom na more. Vila se nalazi na prostranom i uređenom placu od 785m2. Kuća je izgrađena na dvije etaže, uz mogućnost izgradnje dodatnog potkrovlja.

 

Bazen je sa prelivom (infinity 6m’) dimenzija 10×4 m sa dodatnim hidromasažnim dijelom za 6 osoba, sa dva spoljna tuša. Parking prostor je dovoljan za 4 vozila.

 

Podno grijanje je ugrađeno u dijelovima gdje je pod od keramike. Video interfon sa unutrašnjim video jedinicama je i u prizemlju i na spratu. Video nadzor CCTV sa 4 kamere (moguće postavljanje još 4 kamere).

 

Spoljna rasvjeta se automatski uključuje u sumrak i gasi u zoru. 4 dvorišne česme su ravnomjerno raspoređene za potrebe dvorišta.

 

Unutrašnjost vile je u potpunosti opremljena namještajem, rasvjetom i ostalom tehnikom. Multi  split DAIKIN sistem za grijanje i hladjenje u vili. Veranda, bašta i bazen su opremljeni plažnim mobilijarom i rasvjetom. Tenda za verandu širine 6m, je sa motorom i daljinskom kontrolom. Deking platforma se nalazi uz bazen. Ulazna kapija je napravljena od kovanog gvožđa, širine je 7m, sa motorima za daljinsko krilno otvaranje.

 

Ugrađen i programiran je automatski sistem za zalivanje svih zelenih površina. U sobama je na raspolaganju Satelitski TV, WI-FI  Internet  u objektu i oko objekta i postavljena je ulična rasvjeta prilazne ulice.

 

Sačuvano je staro drveće – divlja kruška, dva hrasta, maslina i smokva, a posađene su i nove sadnice palmi cikas i kalifornija, trešnja, smokva, jabuka, limun, narandža, rajske ptice i ostale dekorativne biljke…

 

Blizikuće se nalaze 7km od Budve, 18km od aerodroma u Tivtu, 50km od aerodroma u Podgorici i 30km od trajektne luke sa direktnom brodskom linijom za Bari, Italija.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.