Budva, centar – dvosoban apartman u kompleksu TQ Plaza

TQ Plaza, +382, Budva,
Montenegro
330,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
  • 95 sq m

Description

Budva, centar – dvosoban apartman u kompleksu TQ Plaza;

 

Površina: 95m2 (78m2 + 17m2 terasa s pogledom na more);

Broj soba: 2;

Broj kupatila: 1;

Sprat: treći;

 

Potpuno namješten i opremljen dvsoban apartman u potpuno novom kondo hotelu s 5 zvjezdica, u samom centru Budve, samo nekoliko koraka od plaže, Starog Grada Budve i marine.

 

Nalazi se na 3. spratu višenamjenskog kompleksa TQ Plaza, u samom srcu Budve. Stan ima prostranu terasu i direktan pogled na more i budvanski zaliv.

 

Ukupna površina apartmana iznosi 95m2, unutrašnja površina je 78m2, uz dodatnu veliku terasu od 17m2, na koju izlaz imaju obje spavaće sobe. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, udoban i prostran dnevni boravak, trpezariju sa kuhinjom i veliko kupatilo.

 

Stan je potpuno namješten i opremljen kvalitetnim kućanskim aparatima – spreman za poslove rentiranja. Plazma televizori se nalaze u dnevnom boravku i u glavnoj spavaćoj sobi. Kuhinja je opremljena električnim štednjakom,   pećnicom i perilicom za suđe.

 

Kupatilo ima tuš kabinu, lavabo, WC i bide i veš mašinu. Glavna spavaća soba je opremljena francuskim krevetom, ormarom i TV-om. Druga spavaća soba ima dva kreveta i ormar.

 

Apartman koristi centralizovani sistem klimatizacije, high-speed bežični internet, video interfon i kablovsku TV.

 

Stan se može uključiti u hotelski sistem rentiranja, kako bi se osigurao prihod od rentiranja za vlasnika.

 

Višenamjenski kompleks TQ Plaza ima površinu od više od 55.000 m2, i izgrađen je na sedam spratova. Složeni sistem pruža brojne pogodnosti – podzemnu garažu, kafiće i restorane, trgovački centar, supermarket, poslovni prostor, bioskop i kondo-hotel s 5 zvjezdica.

 

Kompleks se nalazi na rastojanju od svega 100 m od promenade i plaže, u neposrednoj je blizini Starog Grada Budva, marine za jahte i drugih pogodnosti i važnih sadržaja.

 

Kompleks obezbjeđuje security kompanija, raspoređen je video nadzor i instaliran je protivpožarni alarm. Vlasnici stanova pristup spratovima imaju uz elektronske kartice.

 

Održavanjem kompleksa i rentiranjem apartmana se bavi profesionalna firma za upravljanje. Vlasnik stana ima pravo na korištenje  parking mjesta u podzemnoj garaži.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.