SOLD: Budva, Dukley Gardens – ekskluzivan dvosoban apartman na prvoj liniji do mora

Dukley Gardens, 85310, Budva,
Montenegro
1,100,000€ SOLD
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 146 sq m

Description

Budva, Dukley Gardens – ekskluzivan dvosoban apartman na prvoj liniji do mora

 

Površina 146m2

Spavacih soba: 2

Kupatila: 2

Sprat: 2

 

Dvosoban luksuzan apartman površine 146m2, u prvom redu do mora ekskluzivnog rezidencijalnog kompleksa Dukley Gardens u Bečićima, Budva.

 

Apartman se sastoji od otvorenog dnevnog boravka s kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, hodnika i velike terase sa izuzetnim pogledom na more.  Veliki panoramski prozori orjentisani prema moru, omogućavaju spektakularan pogled na more, grad Budvu  i okruženje.

 

Apartman je opremljen vrhunskim dizajniranim namještajem proizvođača kao što su “Philipp Selva”, “Lapalma”, “Flexform”, “Forada”, “Poliform”, rasvjetom “Foscarini” i “Italamp” i najsavremenijim kuhinjskim i kućnim uređajima.

 

Kompleks Dukley koristi sve prednosti svoje privilegovane lokacije na poluostrvu Zavala, u Budvi, centru crnogorskog turizma.

 

Teritorija kompleksa (kojoj se pristupa uz elektronsku karticu) omogućava potpunu privatnost i mir. Kompleks ima nekoliko privatnih plaža, uključujući i glavnu pješčanu plažu.

 

Sadržaji kompleksa:

Ekskluzivni restoran, plažni salon, vrtić i škola, tri plaže, plažni bar, vešeraj, parking, marina

 

Kompanija za upravljanje apartmanima je svjetske klase i nudi usluge najvišeg mogućeg standarda, kao što su 24-satno održavanje, maksimalno pouzdan sistem obezbjeđenja, VIP transfer do aerodroma, iznajmljivanje bazena, taksi usluge i usluge korištenja limuzine, briga o djeci, Rent-a-car, rent-a-yacht, putnička agencija.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.