SOLD Budva, Komoševina -vila 350m2, sa bazenom;

Komosevina, 382, Budva,
Montenegro
595,000€ SOLD
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 5 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 350m2 sq m

Description

Budva, Komoševina -vila, 350m2, sa bazenom;

Površina objekta: 350m2;
Površina zemljišta: 970m2;
Spavaće sobe: 5;
Broj kupaonica: 4;
Udaljenost od mora (ravna linija): 300 m;

Prekrasna vila od 350m2, nalazi se na brdu Komoševina, u predgrađu Budve, udaljena od mora 310m pravom linijom. Sadrži 3 kompletno namještena stana, na parceli veličine 970m2, sa bazenom, velikim terasama, terasom sa roštiljem, spoljnom ljetnom kuhinjom i podrumom.

Vila je izgrađena 2005. Godine. Nedavno adaptirani penthouse stan se sastoji od 3 spavaće sobe, 2 kupatila, velikog otvorenog dnevnog boravka / trpezarije i kuhinja sa završnim radovima u granitu. Kliznim vratima se izlazi na veliku otvorenu prekrivenu terasu.

Na nižem nivou su 2 samostalna, potpuno uređena apartmana. Svaki se sastoji od dvokrevetne spavaće sobe, kupatila i dnevnog boravka/trpezarije s kuhinjom u granitu. Ovdje se takođe kroz klizna vrata izlazi na velike terase.

Na ovom nivou je i vešeraj, kupatilo sa tuš kabinom, umivaonik i toalet. Odvojenim stepenicama se izlazi na bazen dimenzija 4x8m, sa terasom za sunčanje. Pored stepeništa je i ljetna otvorena kuhinja sa terasom.

Na nižem nivou ispod, vrtnom nivou, je popločani podrum. U dvorišu je i terasa sa roštiljem, sa polukružnom kamenom klupom dužine 4m, ispod stare masline.

Prilaz imanju je preko kapije sa daljinskim upravljačem i bočne kapije sa putem koji vodi do koji vodi do natkrivene garaže. Objekat je povezan sa kompletnom infrastrukturom, ima videofon i videdo nadzor.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.