SOLD: Budva, Skočiđevojka – luksuzan apartman na jedinstvenoj lokaciji

Skoci Djevojka, 382, Budva,
Montenegro
850,000€ SOLD
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 149-152 sq m

Description

Budva, Skočiđevojka – luksuzan dvosoban apartman na jedinstvenoj lokaciji;

 

VIRTUELNA TURA:

 

Površina apartmana: 152m2;

Sprat: 2:

Spavaćih soba: 2;

Kupatila: 2 + toalet;

 

Dvosoban apartman površine 152m2, u objektu čiji ekskluzivitet je doveden do savršenstva zbog najsavremenijeg dizajna, vrhunskog luksuza, nevjerovatne lokacije i pogleda na more koji se ne može naći na drugim lokacijama u Crnoj Gori.

 

Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe sa svojim kupatilima, toaleta za goste, velikog dnevnog prostora sa dnevnim boravkom, trpezarijskim dijelom I kuhinjom. Obje spavaće sobe I dnevni boravak imaju direktan izlaz na veliku terasu, s pogledom na more  od 180 stepeni, s najviše etaže u zgradi.

 

Kompleks sadrži i zajednički veliki “infinity” spoljni bazen dimenzija (15m x 6m), veliki obezbijeđeni parking prostor,  zajedničke prostorije (10 m2 ) za skladištenje,  aktivan alarmni i nadzorni sistem i službu za održavanje.

 

Lokacija kompleksa je pažljivo izabrana, nalazi se na 52 m nadmorske visine, na vrhu litice. U gradnji i opremanju objekata su korišteni visokokvalitetni materijali poznatih proizvođača, kao što su: fasadni paneli „Sv. Petar“ (Brač, Hrvatska), oprema za kupatila „Gessi“ (Italija), prozori (3,5m 5,5m x 2,7m) „Shucco“ (Njemačka), parket „Listone Giordano“ (Italija), ” keramika „Sicis“ (Italija), vrata „Lualdi Porte“ (Italija), ” kamini „Piazzetta“ (Italija), sistem za pomoćno snabdijevanje električnom energijom solarnim panelima (Njemačka), Daikin, Klima-uređaj, video kamera i mnogih drugih.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.