SOLD Budva, Sveti Stefan – ekskluzivna vila na jedinstvenoj lokaciji

Sveti Stefan, +382, Budva,
Montenegro
0€Contact us SOLD
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 9 Bathrooms
  • 699 sq m

Description

Budva, Sveti Stefan – ekskluzivna vila na jedinstvenoj lokaciji

 

Površina: 699m2
Plac: 686m2
Spavaćih soba: 5
Kupatila: 9
150m od mora

 

Ekskluzivna vila dizajnirana u toskanskom stilu, na jedinstvenoj lokaciji, u naselju Sveti Stefan, Budva.

 

Vila je izgrađena na pet nivoa, s bazenom, liftom, 5 spavaćih soba i otvorenim pogledom na more, poluostrvo Sveti Stefan i cijelu Budvansku rivijeru.

 

Vila se nalazi na visoravni okruženoj stoljetnom borovom šumom sa otvorenim pogledom na more i poluostrvo Sveti Stefan, na visini od 70 m iznad nivoa mora i udaljena oko 150 m od plaže.  Nova asfaltirana lokalna cesta povezuje vilu s glavnim magistralnim putem i sa plažom.

 

Prizemlje vile se sastoji od garaže za dva automobila sa automatskom kapijom, dodatnog parkinga ispred vile i  velike ostave. Unutrašnje stepenice vode iz garaže na prvi sprat. Spoljne stepenice takođe vode iz prizeemlja na  drugi sprat, gdje se nalazi i glavni ulaz u vilu.

 

Prvi sprat se sastoji od velikog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, jedne spavaće sobe i kupatila. Na istom spratu se nalaze sauna i soba za rekreaciju, tursko kupatilo, svlačionica sa dva tuša i toaletom, opremljena teretana, velika soba za razonodu, vinski podrum, stepenište do bazena i soba sa tehničkom opremom za održavanje bazena.

 

Drugi sprat je nivo vile na kojem se nalazi centralni ulaz u vilu, s velikom prilaznom terasom s panoramskim pogledom na more. Tu su i dnevni boravak sa izlazom na glavni plato, jedna spavaća soba za goste sa kupatilom, odvojeni toalet i otvoreni plato od italijanskog mermera.

 

Treći sprat sadrži tri spavaće sobe

 

Četvrti sprat sprat se sastoji od glavne spavaće sobe, sa velikim kupatilom sa đakuzijem i direktnim pristupom velikoj terasi sa spektakularnim pogledom na jedan od najljepših dijelova crnogorske obale.

 

Vila je građena od konstruktivnih i završnih materijala iz Njemačke, Italije, Hrvatske i Španije. Između ostalih materijala, korišten je fasadni mermer sa Brača i italijanski mermer Dolit.

 

Proizvođači nekih od važnijih sadržaja vile su:

 

– “SALAMANDER”, Njemačka  unutrašnja i spoljna vrata i prozori,

– “IGV”, Njemačka – panoramski lift  koji povezuje sve nivoe vile,

– “Villeroy & Boch” – sanitarna oprema,

– “Toshiba” – klima uređaji.

 

Vila je opremljena alarmnim sistemom i video nadzorom kontrolisanim putem internet aplikacije. Primijenjeni su najviši standardi zaštite od seizmičke aktivnosti terena, sa projektovanom otpornošću na zemljotres jačine i do 9 stepeni Rihterove skale.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.