Budva, TQ Plaza – dvosoban luksuzan apartman sa otvorenim pogledom na more

TQ Plaza, +382, Budva,
Montenegro
350,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 95 sq m

Description

Budva, TQ Plaza – dvosoban luksuzan apartman sa otvorenim pogledom na more;

 

Površina: 95m2;

Spavaćih soba: 2;

Kupatila: 2;

Sprat: 6;

Namješten: ne /opremljena kuhinja/;

 

Dvosoban apartman u samom centru Budve, na 6. spratu poslovno stambenog kompleksa TQ Plaza, udaljenog oko100m od mora i oko 200m od Starog grada Budva i marine.

 

Stan ima prostranu terasu s direktnim pogledom na more i budvanski zaliv. Ukupna površina apartmana iznosi 95m2, a sastoji se od dvije spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, trpezarije s kuhinjom, dva kupatila i terase na koju izlaz imaju obje spavaće sobe I dnevni boravak.

 

Kuhinja je potpuno opremljena kvalitetnim kuhinjskim uređajima. Apartman koristi centralizovani sistem klimatizacije, high-speed bežični internet, video interfon i kablovsku TV. Stan se može uključiti u hotelski sistem rentiranja.

 

Višenamjenski kompleks TQ Plaza ima površinu od oko 55.000 m2 i izgrađen je na sedam spratova. Složeni sistem pruža brojne pogodnosti – podzemnu garažu, kafiće i restorane, trgovački centar, supermarket, poslovni prostor, bioskop i kondo-hotel s 5 zvjezdica.

 

Kompleks se nalazi na rastojanju od svega 100 m od promenade i plaže, u neposrednoj je blizini Starog Grada Budva, marine za jahte i drugih pogodnosti i važnih sadržaja.

 

Kompleks obezbjeđuje security kompanija, raspoređen je video nadzor i instaliran je protivpožarni alarm. Vlasnici stanova pristup spratovima imaju uz elektronske kartice.

 

Održavanjem kompleksa i rentiranjem apartmana se bavi profesionalna firma za upravljanje. Vlasnik stana ima pravo na korištenje  parking mjesta u podzemnoj garaži.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.