SOLD Budva,Rozino- Luksuzan dvosoban stan 70m2,novogradnja,

Rozino, 382, Budva,
Montenegro
126,000€ SOLD
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 70m2 sq m

Description

Novogradnja, luksuzan dvosoban stan 70m2, Budva –Rozino;

Površina: 70m2;
Sprat: 6;
Spavaćih soba: 2;
Kupatila: 1 kupatilo + 1 toalet;

Stan se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Budvi, u naselju Rozino. Zgrada je izgrađena po veoma visokim standardima i ima 129 garažnih mjesta za automobile, 24 garažna mjesta za mopede i 20 podrumskih prostora.

Spoljašnjost zgrade čini strukturalna fasada od nisko-emisionog stakla, a dio je sagrađen kao vjetrena kamena fasada u dvije boje sa elementima alubonda i kontaktne fasade.

Na stanovima su ugrađeni najsavremeniji šiber sistemi od aluminijuma. Takođe, postavljen je sistem zaštite od sunca, tzv. antiskrin sistemi, napravljeni od najkvalitetnijih materijala nepropusnih na UV zrake. Zgrada posjeduje sistem protivpožarne automatske dojave požara, splinkler sistem u garažama i poslovnim prostorima, klima sistem, multi-split sistem i VRV sistem grijanja i hlađenja,strukturalni kablovski sistem. Komunikacija u objektu se vrši putem liftova i to sa šest u stambenom dijelu i jedan u poslovnom dijelu zgrade, što omogućava stanarima visoku frekventnost i brz pristup stanovima i privatnim garažama. Ulazi u horizontalne i vertikalne komunikacije (stepeništa) su obloženi granitom.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.