Kotor, Orahovac – kamena vila na prvoj liniji do mora

Orahovac, +382, Kotor,
Montenegro
890,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 240 sq m

Description

Kotor, Orahovac – kamena vila na prvoj liniji do mora;

 

Površina kuće: 240m2;

Etaža: 3;
Spavaćih soba: 3;
Kupatila: 2+ toilet;

Kuća se nalazi u živopisnom dijelu Boke u Orahovcu, opština Kotor. Smještena je na prvoj liniji do mora.
Stara je 170 godina, izgrađena od kamena, stare gradnje autentične za ovo područje. Potpuno je renovirana u duhu gradnje i uređenja starih kuća karakterističnih za Boku Kotorsku.

Površina kuće je 240m2, na tri nivoa.

Na prizemlju, koje izlazi na plato pred morem, nalazi se prostrani dnevni boravak sa kaminom, trpezarija, kuhinja (potpuno opremljena: frižider, šporet , mikrotalasna pećnica, mašina za sudove) i toalet. Sve je ukomponovano u jednu cjelinu, izuzetno funkcionalnu i prijatnu za boravak.

Na prvom spratu se nalazi gornji ulaz u kuću. Prostrana prijemna prostorija, posebno uređena, je višenamjenska -za duži dnevni boravak, druženje ili odmor. Iza nje je prostrana prostorija, opremljena dijelom za boravak i tehničkim dijelom (centralni bojler za toplu vodu, kotao za grijanje, nezavisni rezervoar za vodu, mašina za veš, ostava). Taj je dio odvojen vratima od glavnog dijela kuće, u kojem se nalaze predsoblje, stepenište za prizemlje i drugi sprat, dvije spavaće sobe sa pogledom na more i prostrano kupatilo sa toaletom, bideom i tuš kabinom.

Na drugom spratu (vlasničkom) se nalazi prostran višenamjenski dio za dnevni boravak, velika spavaća soba (sve sa pogledom na more) i takođe prostrano kupatilo sa toaletom, bideom, i tuš kabinom.

Svi spratovi su približno slične kvadrature, između 60 i 80m2. Ispred kuće se nalazi parking prostor za dva auta.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.