Luštica, Krtole – dvosobni dupleks apartmani u drugom redu do mora, s parkingom

Luštica, 85320, Tivat,
Montenegro
3,000€/m2 Za prodaju
Stan
  • 474
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 1+1 Bathrooms
  • 86 sq m

Description

Luštica, Krtole – dvosobni dupleks apartmani u drugom redu do mora, s parkingom

 

Površina raspoloživih apartmana:

-zgrada 1: 86m2

-zgrada 2: 74m2

Spavaćih soba: 2

Kupatila: 1 + toalet

 

Luštica, Krtole, stambeni kompleks sa novim dvosobnim apartmanima površina 74m2 i 86m2, u drugom redu do mora, sa svojim parking mjestima.

 

Kompleks se sastoji od dvije zgrade, u različitim fazama gradnje:

 

Niže pozicionirana zgrada 1 je u završnoj fazi izgradnje, useljiva sredinom oktobra 2023. Sastoji se od tri dvosobna dupleks apartmana pojedinačne površine 86m2, sa dodatnim terasama površine 15m2 koje su uračunate u cijenu i svojim parking mjestima. U prizemlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja, trpezarija,  toalet i terasa, a na gornjem nivou su hodnik, dvije spavaće sobe i kupatilo.

 

Zgrada 2 je kaskadno smještena iza zgrade 1 i sastoji se od 4 dvosobna dupleks apartmana pojedinačnih površina 74m2, takođe sa terasama površine 15m2 i parking mjestima. Raspored prostorija je kao i kod zgrade 1 – u prizemlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, toalet i terasa, a na spratu su hodnik, dvije spavaće sobe i kupatilo.

 

Podno grijanje je ugrađeno u toaletima i u kuhinjama u svim apartmanima, sve prostorije su klimatizovane i imaju pogled na more. Apartmani imaju i mjesta za roštilj.

 

Kompleks se nalazi na udaljenosti od oko 10km od aerodroma Tivat I oko 12km od kompleksa Porto Montenegro. Rastojanje od Budve je oko 18km.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.