SOLD Podgorica, Dalmatinska ulica – trosoban duplex apartman sa dvorištem od 200m2

Dalmatinska street, +382, Podgorica,
Montenegro
0€Contact us SOLD
Stan
  • 999+
  • 0
  • 3+1 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 200 sq m

Description

Podgorica, Dalmatinska ulica – trosoban duplex apartman sa dvorištem od 200m2;

 

Površina: 200m2 (dva nivoa po 100m2);

Dvorište: 200m2;

Spavaćih soba: 3;

Radna soba: 1;

Kupatila: 3;

Parking mjesta: 2;

Etaža: 2 (prizemlje, prvi sprat);

Garderober;

Kamin

 

Luksuzan, trosoban dupleks apartman u Podgorici, u objektu zatvorenog tipa. Apartman je ukupne stambene površine oko 200m2, obuhvata dva nivoa, sa dvorištem površine 200m2 i pomoćnim objektom u dvorištu.

 

Stan se sastoji od tri spavaće sobe, garderobera, radne sobe sa dovoljno mjesta za dva radna stola, tri kupatila, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i odvojenom trpezarijom za osam osoba., kao i prostorije za tehniku.  Glavna spavaća soba sa garderoberom i prostranim kupatilom se nalazi na gornjem nivou.

 

U dvorištu, u koje je pristup kontrolisan senzorski, nalaze se dva privatna natkrivena parking mjesta. Iz trpezarije je omogućen direktan pristup dvorišnoj terasi sa privatnim vrtom i roštiljem. Pristup terasi je moguć i iz dnevnog boravka.

 

Enterijer je napravljen od visoko kvalitetnih materijala. Kuhinja je potpuno opremljena Miele tehnikom (kombinovani hladnjak i ostali ugradni uređaji – kafemat, pećnica, vinarija, mašina za sudove, ploča za kuvanje, aspirator). Na ulazu u stan su sigurnosna vrata, sa zvučnom izolovacijom. Unutrašnja sobna vrata su drvena, proizvođača ENTERO Beograd, posebno dizajnirana za ovaj stan. U cijelom stanu su spušteni plafoni, sa ugradnim led svjetiljkama i led trakama.

 

Termotehničke instalacije grijanja i hlađenja su od proizvođača Daikin, sa toplotnim pumpama. Preko istog sistema se vrši proizvodnja tople vode za objekat, kao i za podno grijanje, kojim je pokriven kompletno donji nivo. Unutrašnje jedinice grijanja I hlađenja su kombinacija podnih fenkojlera I kanalskih jedinica u spuštenom plafonu.

 

Podovi prostorija na donjem nivou i podovi I zidovi toaleta su od vrhunske granitne keramike italijanskog brenda Graniti Fiandre. Podovi unutrašnjeg stepeništa i hodnika su od prirodnog visokokvalitetnog italijanskog mermera Armani Bronzo. Podovi na spratu u spavaćem bloku su od hrastovog višeslojnog parketa.

 

U ulaznom holu zgrade se nalaze info pult i služba obezbjeđenja objekta, koja je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Objekat se sastoji od ukupno sedam stanova visoke kategorije.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.