Tivat, Donja Lastva – nova vila s bazenom i otvorenim pogledom na more

Donja Lastva, 95320, Tivat,
Montenegro
1,250,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 390 sq m

Description

Tivat, Donja Lastva – nova vila s bazenom i otvorenim pogledom na more

 

Ukupna površina: 390m2

Stambena površina: 279m2

Plac: 930m2

Spavaćih soba: 4

Kupatila: 4

Broj spratova: 2

Udaljenost od mora: 800m

 

Prostrana porodična vila izgrađena po najvišim standardima, smještena na velikoj privatnoj parceli i okružena uređenomm baštom, sa otvorenim pogledom na Tivatski zaliv. Do vile vodi privatni prilaz, sa otvorenim spoljnim parkingom. Odatle se ulazi direktno u dnevnu zonu ville sa izdignutim položajem u centralnom dijelu posjeda. Veliki panoramski prozori uokviruju poglede koji se pružaju iz ovih prostorija na planinsko okruženje i na more preko infinity bazena.

 

Vila se sastoji od četiri dvokrevetne spavaće sobe, četiri kupatila, vešeraja i velike ostave. Spavaće sobe na donjem spratu izlaze na travnjak s baštom. Bašta je zasađena maslinama i raznim cvijećem. Bašta i travnjak održavaju se automatizovanim sistemima za navodnjavanje i prskanje.

 

Kuća se prodaje u potpunosti namještena i opremljena najkvalitetnijom sanitarnom opremom. Kuhinjske radne površine izrađene su od kvarca sa Bosch uređajima. Pod je pokriven kombinacijom lokalnog kamena, italijanske keramike i mermernih mozaika. Oprema za kupatila je izrađena je od najkvalitetnijeg brušenog mesinga. Sve spavaće sobe imaju ugrađene ormare sa unutrašnjim osvjetljenjem, osjetljivim na dodir. Grijanje i hlađenje kuće se vrši split sistemom klimatizacije. Vila je povezana na sistem kablovske televiziju i brzog širokopojasnog interneta pomoću novog optičkog kabla koji prolazi kroz Tivat.

 

Donja Lastva se smatra najekskluzivnijim dijelom Tivta. Udaljena samo 1 km od kompleksa Porto Montenegro, ova super marina je lako dostupna i pješke. Istovremeno, dovoljno je daleko od centra Tivta,  da bi se obezbijedila privatnost i mirno okruženje. Teren je strm i okrenut zapadu, što omogućava  izvanredan pogled na cijeli zaliv, do samog zalaska sunca.

 

Ova vila je jedina te veličine na prodaju u Donjoj Lastvi. Prodaje se po sistemu „ključ u ruke“, savršena za porodice koje traže odmah useljivu kuću. U cijenu je uključena sav namještaj I oprema, sve do posteljine i peškira.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.