Tivat, Kaluđerovina – jedinstvena vila na prvoj liniji, sa direktnim prilazom moru dužim od 100m

Kaludjerovina, +382, Tivat,
Montenegro
Contact us Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 12 Bedrooms
  • 12 Bathrooms
  • 1345 sq m

Description

Tivat, Kaluđerovina – jedinstvena vila na prvoj liniji, sa direktnim prilazom moru dužim od 100m;

 

Površina vile: 1,345m;
Površina zemljišta: 3,500m2;
Spavaćih soba: 12;
Kupatila:12;
Etaža: 3 (suteren, prizemlje, sprat);
Godina izgradnje: 2014;
Dužina plaže i pristaništa 110m;

Jedinstvena, luksuzna vila sa 12 spavaćih soba, koja predstavlja sam vrh luksuza, ekskluzivnosti i sofisticiranih arhitektonskih i dizajnerskih rješenja u sektoru high-end nekretnina u Crnoj Gori. Površine je 1.345m2, zauzima zemljište površine oko 3,500 m2, a posebno važan detalj je – 110m dugačak plažni pojas sa vezovima za plovila.

Nalazi se na južnoj strani Tivatskog zaliva, sa izvanrednim pogledom na zaliv, Porto Montenegro, ostrvo Sveti Marko i budući kompleks Banyan Tree, sa 6 zvjezdica (http://www.metropoldevelopment.com/eng/projects/islandsanmarco/index.wbp).
Pristup objektu je omogućen dvostrano, sa kopna i sa mora.

Fantastična vila je raspoređena je na tri etaže – suteren, prizemlje i sprat, a organizaciona struktura je klasična – jasno zoniranje na dnevnu, noću i servisnu zonu. Za finalnu obradu korišćeni su materijali sa odgovarajućim karakteristikama za uslove primorja, otporni na povećanu vlažnost, insolaciju i salinitet.

Objekat ukupno raspolaže sa 12 spavaćih soba. 7 spavaćih soba je raspoređeno u 7 apartmana za djecu i goste
U suterenu i na prvom spratu objekta se nalaze po dva apartmana za goste, na prizemlju su dva dječija apartmana i jedan apartman za goste. Na prizemlju su i dvije spavaće sobe za osoblje.

Kaluđerovina je dio opštine Tivat, naselje je udaljeno 6km od aerodroma Tivat (vazdušnom linijom, preko zaliva, rastojanje je 3km). Ovo je jedna od najekskluzivnijih i najcjenjenijih destinacija na Crnogorskom primorju. Uz spektakularni pogled na okruženje, ovo naselje je poznato po luksuznim vila i novoizgrađenim nekretninama visoke klase. Udaljenost do Tivta (Porto Montenegro) automobilom je 8km, udaljenost do Kotora je 15km. Udaljenost do Budve je 20km.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...