Tivat, Krtole – izuzetan kompleks od tri vile sa više od 60m svoje obale

Krtole, +382, Tivat,
Montenegro
Contact us Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 10 Bedrooms
  • 10 Bathrooms
  • 1200 sq m

Description

Tivat, Krtole – izuzetan kompleks od tri vile sa više od 60m svoje obale;

 

VIRTUALNA TURA:

 

 

Ovlašćeni smo za prodaju jedinstvenog kompleksa od tri vile, sa 10 spavaćih soba, koji predstavlja sam vrh luksuza, ekskluziviteta i sofisticiranih arhitektonskih rješenja u sektoru luksuznih nekretnine, ovdje u Crnoj Gori. Posebno jedinstven aspekt je 60m duga obalnog pojasa.

 

Stambena površina iznosi 1,200m2, a kompleks zauzima 2,200m2 prelijepo uređenog zemljišta, uključujući i 60m pripadajućeg plažnog pojasa i vezova za plovila.

 

Kompleks raspolaže sa ukupno 10 en-suite spavaćih soba i gostinjskih apartmana, podijeljenih u tri vile. Ispred kompleksa se nail vez za za jahte dužine do 25m. Četiri garažna mjesta su u nivou ulice.

 

Organizaciona struktura je klasična –  dnevna zona, noćna zona I ogromna površina za rekreaciju, sa kaminom, stolom za 15 osoba i ozvučenje za karaoke. Završni materijali su birani prema odgovarajućim karakteristikama obalnog područja – otpornost na povećanu vlažnost, jako sunčevo svjetlo i uticaj soli.

 

Kompleks vila se nalazi na južnoj strani Tivatskog zaliva, sa izvanrednim pogledom na zaliv, Porto Montenegro, i  budući projekat Banyan Tree sa 6 zvjezdica, na ostrvu Sveti Marko. (http://www.metropoldevelopment.com/eng/projects/islandsanmarco/index.wbp). Pristup objektu omogućen je iz dva pravca – sa kopna i iz mora.

 

Mikro lokacija:

 

Selo Krtole je u najljepšem dijelu opštine Tivat. Uz spektakularnu scenografiju, ovo selo je poznato i kao nadolazeći centar izgradnje priobalnih luksuznih vila i high-end novoizgrađenih nekretninina. Marina Porto Montenegro je udaljena 8 km od kompleksa, sa svojim brojnim restoranima, plažama, trgovinama i buticima. U marini se organizuju i razne kulturne manifestacije. Grad Kotor, koji je pod zaštitom UNESCO udaljen je 9 km.

 

Udaljenost međunarodnih aerodroma: Tivat 6 km, Dubrovnik 65 km, Podgorica 90 km.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.