Tivat, Porto Montenegro – penthaus apartman sa svojim bazenom i pogledom na more

Porto Montenegro, +382, Tivat,
Montenegro
2,000,000€ Za prodaju
Stan
  • 861
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3+1 Bathrooms
  • 361 sq m

Description

Tivat, Porto Montenegro – penthaus apartman sa svojim bazenom i pogledom na more;

 

Površina: 361m2 (173m2 + terase 188m2);

Spavaćih soba: 3;

Kupatila: 3 + toalet;

Sprat: 4;

 

Trosoban ekskluzivan namješten apartman u luksuznom kompleksu Porto Montenegro, površine 361m2, s velikom terasom i bazenom. Apartman se nalazi na 4. spratu objekta Tara.

 

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka s kaminom, kuhinje, trpezarije, 3 spavaće sobe, 3 kupatila, toaleta, hodnika, velike terase s potpuno otvorenim pogledom na more i marinu i velike krovne terase s privatnim bazenom.

 

Smještena u Bokokotorskom zalivu, mjestu koje je dio svjetske baštine UNESCO-a i u najjužnijem fjordu Evrope, marina Porto Montenegro predstavlja kombinaciju spektakularne destinacije i marine i usluga svjetske klase.

Dopunjena prostranim stambenim jedinicama uz samo more, restoranima sa tradicionalnom kuhinjom, veselim barovima, i velikim rasponom sportskih, odmorišnih i kulturnih aktivnosti, za luksuzne jahte marina je idealna kao matična luka sa vezovima za plovila od 12 do 250m.

 

Porto Montenegro stambene jedinice, koje su projektovali Reardon Smith Architects (UK) i svjetski poznat Tino Zervudachi iz kompanije Milinaric, Henry & Zervudachi (FR), objedinjuju tradicionalnu arhitekturu savremene linije sa toplim bojama, elegantnim kamenom i tvrdim drvetom.Zavidni pogledi koji se pružaju na Zaliv doveli su neke od najljepših plovećih jahti, dok očaravajući trgovi, restorani i prodavnice u blizini nude kompletnu pogonost i ambijent života na obali mora.

 

Zgrada ima recepciju i obezbjeđenje 24h, kompletno opremljenu teretanu za stanare, garazu,otvoreni bazen.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...