Budva, Pržno – moderna kamena vila 20m od mora

Pržno, 85310, Budva,
Montenegro
1,600,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 6 Bathrooms
  • 320 sq m

Description

Budva, Pržno – moderna kamena vila 20m od mora;

 

Stambena površina: 320 m2

Parcela : 180 m2

6 spavaćih soba

6 kupatila

 

Vila se nalazi 20 m od mora, u srcu malog nekadašnjeg ribarskog sela Pržno, živopisnog, tipičnog primorskog odmarališta sa atraktivnom pješčanom plažom.

 

Zgrada je organizovana kao višestruki čvrsti blok nepravilnog oblika, koji prati konfiguraciju terena. Nagib terena obezbjeđuje odličan pogled na more sa svih nivoa. Kompletna fasada je izrađena od crnogorskog prirodnog ručno obrađenog kamena.

 

Zahtjev investitora bio je spoj moderne i tradicionalne porodične kuće na morskoj obali. Arhitekti su kreirali objekat koji nesumnjivo poštuje i tradiciju i zahtjeve avangardnog arhitektonskog stila.

 

Ukupna površina vile je 320m2. Sadrži 6 spavaćih soba i 6 kupatila. Podijeljena je na 4 nivoa, od nivoa podruma do 2. sprata.

 

Pržno se nalazi 7km od Budve, u srcu Paštrovića, najljepšeg dijela budvanskog zaliva, okruženog brdima i prelijepim parkom Miločer. Bujna mediteranska vegetacija, gusta borova šuma i okolni maslinjaci u zaleđu sela, obogaćuju vazduh i čine ga jedinstvenom vazdušnom banjom.

 

Pržno je svoj šarm upotpunilo nizom dobrih restorana i kafea u ribarskom stilu. Selo je zadržalo svoju autentičnost, što ga je učinilo omiljenom destinacijom mnogih renomiranih umjetnika, boema, poznatih ličnosti, poslovnih ljudi i svih poštovalaca autentičnog inspirativnog ambijenta.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.