Herceg Novi, Podi – nova vila sa bazenom i panoramskim pogledom na more

Podi, 85340, Herceg Novi,
Montenegro
1,300,000€ Za prodaju
Kuća
  • 797
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 2+3 Bathrooms
  • 230 sq m

Description

Herceg Novi, Podi – nova vila sa bazenom i panoramskim pogledom na more

 

Stambena površina: 230 m2

Površina zemljišta: 600 m2

Površina garaže: 28 m2

Sobe: 4

Kupatila: 2 + 3 toaleta

Panoramska terasa od 70 m2

Teretana

Bazen 5m x 4m

 

Nova izgrađena vila, dio kompleksa od četiri vile, u selu Podi iznad Herceg Novog, sa izuzetnim  panoramskim pogledom na cijeli Bokokotorski zaliv.

 

Raspored po etažama:

 

Nivo ulice – glavni ulaz, prostrana garaža (28 m2), toalet, otvoreni parking

 

Srednji nivo (nivo terase) – otvoreni dnevni boravak sa trpezarijom, kamin, glavna spavaća soba sa kupatilom, garderober, velika panoramska terasa od 70 m2.

 

Nivo dvorišta – tehnička prostorija, vešeraj, toplotna pumpa, ostava, teretana i radna soba (obje prostorije moguće pretvoriti u spavaće sobe, gostinjska soba sa kupatilom i garderoberom,

 

Ukupno, vila sadrži 4 spavaće sobe, dva kupatila sa tri toaleta, veliku panoramsku terasu,

teretanu, garažu od 28 m2, bazen dimenzija 4m x 5m, mali dekorativni bazen sa vodenim zidom, vrt okrenut prema jugozapadu sa ugrađenim prostorom za sjedenje i vatrenom jamom, kao i vrt na zapadnoj strani sa vodenim zidom.

 

Vila se prodaje spremna za useljenje, sa svim instalacijama, kuhinjskim priborom i aparatima, namještajem, dekoracijama i umjetničkim predmetima (slikama, skulpturama)

 

Unutrašnji prostor je opremljen drvenim podovima (dnevne sobe, hodnici) i keramičkim pločicama (stepenice, kupatila, prostorije za skladištenje, garaža), kao i bijelim prozorima i vratima sa rešetkama otpornim na vremenske uslove. Sistem grijanja i hlađenja (klimatizacija) se pokreće pomoću toplotne pumpe za vazduh.

 

Vila se nalazi u naselju Podi iznad Herceg Novog, koje se ubrzano razvija i postaje ekskluzivna zona grada. U posljednje dvije godine, cijene zemljišta su se utrostručile u skladu sa trendom rasta.

 

Dodatni detalj u prilog položaja vile je i blizina i dostupnost gradu Herceg Novom. Prodavnice su udaljene nepunih deset minuta vožnje automobilom, u blizini je i luka i kompleks Lazure Marina & SPA, nekoliko opremljenih plaža, supermarketi, banke, ljekarna, pekara. Istorijskii centar Herceg Novog udaljen je samo pet kilometara.

 

Najbliži aerodrom je u Dubrovniku (Hrvatska), udaljen 35 km. Dva domaća aerodroma su u Tivtu (45 minuta vožnje) i glavnom gradu Podgorici (2 sata vožnje).

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.