Kolašin, K16 Resort – superior hotelski apartman sa pogledom na šumu

K16, 81210, Kolašin,
Montenegro
251,000€ Za prodaju
Stan
  • 166
  • 0
  • 1 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
  • 363 sq m

Description

Kolašin, K16 Resort – superior hotelski apartman sa pogledom na šumu

 

Površina: 36 m2

Spavaće sobe: 1

Kupatila: 1

 

Jednosoban, superior apartman, kompletno opremljen po hotelskim standardima, u zgradi Yarrow, kojom upravlja Swissotel Resort.

Apartman je ukupne površine 36 m2 i sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase sa pogledom na šumu.

Budućim vlasnicima će u okviru zgrade biti na raspolaganju restorani i SPA centar.

 

Odmaralište K16 prostire se na površini od 270.000 m2 i nalazi se na sjevernim padinama planine Bjelasice na nadmorskoj visini od 1600 m. Završetak prve faze, rezidencija Arnica i Yarrow, kojom će upravljati Swissotel Resort, planiran je za zimu 2023/2024.

 

Resort K16 će ​​biti prvi ski-in/ski-out koncept u Crnoj Gori. Sastojiće se od dvije zone hotela i apartmana visoke klase i zone ekskluzivnih planinskih kuća, tipičnih za sjeverni region Crne Gore. Svim jedinicama unutar hotelskih zona upravljaće hotel.

 

Odmaralište se nalazi tik uz ski stazu, samo 12 km od centra Kolašina i 60 km od glavnog grada Podgorice, do kojeg se stiže autoputem. Najbliži nacionalni park Biogradska gora udaljen je 30 km, a najbliži aerodrom u Podgorici 73 km.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.