Kotor, Perast – jedinstvena kamena vila u klasičnom mediteranskom stilu

Perast, 382, Kotor,
Montenegro
2,500,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 381.58m2 sq m

Description

Kotor, Perast – jedinstvena kamena vila u klasičnom mediteranskom stilu;

Površina objekta – objekat je u osnovi dimenzija 10.0 x 14.75m. Bruto površina objekta iznosi 381.58m², sa terasom površine 59.30m². Ukupna neto površina objekta iznosi 273.22 m².
Objekat je spratnosti P+1+Pk;
Površina zemljišta – 400m2;
Rastojanje od mora – 20 metara;
Raspored prostorija po etažama :

Dimenzije bazena – 11m x 5 m;
Godina restauracije – 2013;

U donjem dvorištu je bazen (grijani) i zona za odmor, sa zidanim šankom u kome se nalazi sudoper i frižider (ispod bazena se nalazi prostorija od 12 m2 u kojoj se nalazi bazenska tehnika).
Na prizemlju se nalazi dnevni boravak i vinski podrum. Pored dnevnog boravka, u prizemlju je I apartman koji se sastoji iz jedne velike prostorije od cca 60 m2. U sastavu apartmana je jedno kupatilo i mala kuhinja.
Na prvom spratu se nalazi kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, spavaća soba i velika terasa sa pogledom na more. Na tom nivou, iza kuće, se nalazi i zona sa roštiljem i pica peći na drva.
Na drugom spratu su dve spavaće sobe i jedno kupatilo.

Detalji u vezi opreme (namještaj, elektronska oprema, kuhinjska i sanitarna oprema, alarmni sistemi, video nadzor, rasvjetni sistemi, klimatizacija, grijanje…) – sav nameštaj je iz uvoza (Holandija, Francuska,…i potpuno je nov, u stilu juga Francuske), sanitarije su iz Italije, visoke klase i u rustičnom stilu (“Devon & Devon”). Kuća ima alarm i video nadzor, klimatizacija je po principu “Toshiba” fenkoilera koji i greju i hlade. Podno grijanje je ugrađeno u dnevnom boravku i u svim kupatilima. Portugal.
Prozori i vrata su od punog drveta, zastakljeni termoizolacionim staklom 4+12+4mm, pločice u kupatilima i kuhinji su ručno rađene, a uvežene iz Francuske i Portugala.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.