Kotor, Prčanj – nova vila na placu od 1.625m2, 100 m od mora

Prcanj, 382, Kotor,
Montenegro
799,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 135m2 ; 137m2 sq m

Description

Kotor, Prčanj – luksuzna vila na placu od 1.625m2, 100 m od mora;

Potpuno nova urbana vila u istorijskom dijelu Boke Kotorske – Prčnju, kao individualizovan projekat uz moderna rješenja, materijal i opremu kao i odličnu lokaciju u Bokokotorskom zalivu,

Vila se sastoji od 2 kuće (135m2 i 137m2 + donja terasa od 100m2), sa dva odvojena ulaza.
Površina zemljišta: 1.625m2;

Po urbanističko-tehničkim uslovima, na objektu je moguća izgradnja dvije dodatne etaže, što omogućava, shodno planovima i potrebama vlasnika,  transformaciju objekta iz vile u mini hotel ili stambenu zgradu.

Obje kuće se sastoje od:
3 spavaće sobe,
1 dnevni boravak s kuhinjom,
2 kupatila,
garderoba,
vešeraj,
hodnik,
tehnička soba,
terase na 2. spratu s prelijepim pogledom na more,
+ terasa u prizemlju;

Unutrašnji izgled i raspored obje kuće je isti, osim neznatnih razlika u obliku spavaćih soba. Osim ovog detalja, kuće su apsolutno identične.

Kompleks se nalazi na jednoj od terasa bivšeg vinograda.

More je udaljeno samo 100m. Svi kruzeri koji ulaze u Boku su jasno vidljivi sa nivoa terena. Odmah iza imanja počinje šuma i planinski pejzaž, što daje mogućnost za duge i slobodne šetnje i uživanje u prirodi i istinski svježem vazduhu. Granice imanja su izvedene potpornim zidovima kamenih terasa, izgrađenih prije više od 500 godina, kao i formirani žbunovi lovora. Lokalitet se nalazi 12 metara iznad nivoa mora. Oštar morski vazduh ne štedi kuće na prvoj liniji, ali kuće su potpuno obezbijeđene na ovoj udaljenosti i visini.

LOKACIJA
Vila na placu od 1.625m2 nalazi se u naselju Prčanj, 5 km od Kotora, izdignuta brežuljak. U najbližem okruženju su jedna srednja škola i vrtić (50 m), Udaljenost od mora je 100m. U radijusu od 500m su 2 mini marketa,pekara, nekoliko kafića i restorana. Aerodrom Tivat je 15-20 min. automobilom, aerodrom Podgorica – 1h 40m, aerodrom Dubrovnik (Hrvatska) – 1h 30m.

Imanje
Ulazak u kompleks je zatvoren metalnim vratima, dužine 5,5 m, koja se otvaraju daljinskim upravljačem. Parking je za više automobila. Cijeli krug imanja, parking i prilazna ulica su osvijetljeni.

 

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.