Kotor, Stari grad – renovirani butik hotel među zidinama Starog grada

Stari grad, 85330, Kotor,
Montenegro
2,900,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 7 Bedrooms
  • 9 Bathrooms
  • 323 sq m

Description

Kotor, Stari grad – renovirani butik hotel među zidinama Starog grada

 

Površina: 323 m2

Spavaće sobe: 7

Kupatila: 9

 

Hotel Grac je potpuno renoviran i spreman je za otvaranje kao butik hotel, spa i bar u Starom gradu Kotoru, Crna Gora. Zgrada hotela je prvobitno izgrađena prije nekoliko stotina godina. 1860. godine zgrada je pretvorena u „Hotel Grac“.

 

Vrijeme je uzelo danak na objektu, koje je iz temelja obnovljeno. Ovo uključuje sva nova strukturalna ojačanja, podove, prozore, roletne, električne, vodovodne i HVAC sisteme. Sve je dovedeno do savremenih bezbjednosnih i ekoloških standarda za uštedu energije. Sav novi nameštaj po mjeri i dodatna oprema su spremni za rad.

 

Trenutni raspored 7 soba, na poslednjem spratu je glavni apartman. Unutra se nalazi 9 novoizgrađenih kupatila. Nakon što uđete na recepciju, sa ručno rađenim mermernim stolom po meri, popnite se stepenicama na terasu. Na terasi se nalazi kuhinja opremljena Electroluk-om na otvorenom, sa 10 mesta za sedenje i suši barom. Na terasi ćete primetiti vodopad usred biljaka, drveća i vinove loze. Takođe, 2 pergole se mogu otvoriti za povećanu sunčevu svjetlost ili za večernje zvijezde. Kada ste na terasi, prelazite preko lučnog mosta u hotelski dio koji je odvojen od trpezarije.

 

Hotel i kuhinja su potpuno opremljeni vrhunskim posuđem i posteljinom. U blizini recepcije nalazi se novoformirani SPA. Unutra se nalazi sauna, parni tuš, mašina za vježbanje, soba za masažu i prostor za presvlačenje. Preko puta saune nalazi se ručno napravljeni đakuzi bazen sa pumpom za vodu koja eruptira vulkan i vodopadom.

 

Sa obije strane ulaza preko puta, nalazi se kompletno opremljen šank za 8 stolova. Unutar bara, plafon je originalni ručno postavljeni Siga kameni plafon koji izoluje buku.

 

Sve je postavljeno i spremno za početak poslovanja.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.