Tivat, Kava – luksuzna kamena vila sa otvorenim bazenom i parcela za izgradnju objekta do 500 m2

Kava, 85320, Tivat,
Montenegro
1,950,000€ Za prodaju
Kuća
  • 284
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 240 sq m

Description

Tivat, Kava – luksuzna kamena vila sa otvorenim bazenom i parcela za izgradnju objekta do 500 m2

 

Površina vile: 240 m2 (50 m2 + 95 m2 + 95 m2)

Površina zemljišta: 450 m2

Spavaće sobe: 4

Kupatila: 4

Zatvoreni garažni prostor: 51 m2

Pomoćne prostorije (kupatilo, vešeraj, hamam): 25 m2

Bazen: 40 m2

Površina građevinske parcele: 400 m2

 

 

Kamena vila sa tri apartmana ukupne površine 240 m2, smještena na parceli površine 450 m2 u Kavi, Tivat. U cijenu je uključena i susjedna parcela površine 400 m2, na kojoj se nalazi parking na otvorenom i zatvoreni garažni prostor površine 51 m2, za koju su izdati UT uslovi za izgradnju objekta do 500 m2 bruto površine, spratnosti P+2+Pk.

 

Vila se sastoji od tri apartmana sa zasebnim ulazima:

Apartman u prizemlju zauzima površinu od 50 m2 i sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sbe i kupatila.

Apartman na prvom spratu ima 95 m2 i sastoji se od dnevnog boravka sa izlazom na terasu, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe sa terasom i kupatila.

Apartman na drugom spratu ima 95 m2 i sadrži dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, dvije spavaće sobe sa terasama i kupatilo.

 

Ispred vile nalazi se prelivni bazen površine 40 m2 sa toplotnom pumpom za grijanje vode. Pored bazena je zona za druženje i relaksaciju sa kamenim roštiljem, natkrivena drvetom od molike i sa tri strane zatvorena kliznim sistemom prozora koji se mogu potpuno otvoriti.

U pomoćnim prostorijama nalaze se vešeraj i hamam sa kupatilom.

 

Kompletno renoviranje vile završeno je u septembru 2023. godine. Rađena je u mediteranskom stilu – zidana je opekom, urađena je austrijska izolacija debljine 10 com i obložena lokalnim kamenom debljine 5 cm.

Podovi su pokriveni hrastovim parketom, kuhinje i plakari rađeni su po mjeri. Oprema i tehnika brenda Bosch i Miele. Hlađenje i grijanje kroz multisplit inverter sistem Daikin sa upravljanjem putem Wifi-a – parapetni fan-coil. Viskokokvalitetna italijanska keramika u kupatilima, kao i Hansgrohe sanitarije.

Terase su obložne italijanskim materijalom Twix Deco, sa garancijom od 50 godina. Spoljašnja stolarija je od niskoemisionog troslojnog stakla.

Dvorište je obloženo štokovanim pločama grbaljskog kamena.

Zelenilo (ruže, magnolije, ruzmarin, hortenizije itd) i voćke (limun, mandarina, pomorandža, grjepfrut) navodnjavaju se putem sistema za automatsko zalivanje.

Kompletna površina je opremljena sigurnosnim sistemom: kamerama i alarmom. Priključena je na gradsku kanalizaciju i vodovod, a postoji priključak i na izvorsku vodu. Priključen je optički kabl i komletno je pkrivena internetom.

Vila se prodaje namještena.

 

Marina Porto Montenegro nalazi se na udaljenosti od 2,5 km. Aerodrom u Tivtu je udaljen 2 km.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.