Nova vila sa bazenom, Drobni Pijesak

/

/

PRODAJA
1,290,000 €

KARAKTERISTIKE

Nova luksuzna kamena vila, sa bazenom i spektakularnim panoramskim pogledom na otvoreno more i mediteranski ambijent sela i plaže Drobni Pijesak.

 

Vila je građena na dva nivoa i sastoji se od glavnog i pomoćnog objekta. Glavni objekat ima ukupno 4 spavaće sobe, 4 kupatila i jedan toalet. Pomoćni objekat se sastoji od jedne sobe s kupatilom, a osnovna  namjena mu je skladištenje mobilijara za bazen i dvorište. Po potrebi pomoćni objekat može da se koristi i kao dodatni studio apartman.

 

Glavna zgrada je bruto površine 256m2 (197m2 neto). Pomoćni objekat je bruto površine 27m2, a površina zemljišta je 796m2.

 

U vilu se sa nivoa parkinga zbog nivelacije terena ulazi na gornji sprat.

 

Raspored prostorija glavnog objekta po etažama je:

 

GORNJI SPRAT: Hodnik sa stepeništem prema donjem spratu, 3 en-suite spavaće sobe, tehnička prostorija. Dvije sobe imaju izlaz na terasu površine 30m2.

 

PRIZEMLJE: Donja etaža se sastoji od velikog dnevnog boravka s kaminom, sa trpezarijskim dijelom i kuhinjom i još jedne spavaće sobe s kupatilom. Takodje, tu je i toalet i tehnička prostorija sa bojlerom kapaciteta 200 litara. Dijelovi namještaja kao što su plakari, kuhinjski elementi, trpezarijski sto su rađeni po mjeri. Kuća ima optički internet, opremljena je smart home sistemom, kamerama, alarmom i multisplit sistemom klimatizacije

 

Parking prostor za 4 automobila se nalazi u gornjem nivou dvorišta, većim dijelom je pokriven jednom od ukupno dvije drvene pergole. Druga pergola se nalazi iznad glavne terase, pored bazena. Na gornjem nivou dvorišta su i zasadi mediteranskog voća (limun, mandarina, fortunela, narandža, smokva…) dok je na donjem nivou dvorišta zasad maslina. Oba nivoa dvorišta su pokrivena automatizovanim sistemom za navodnjavanje.

 

Prozori i spoljna terasna vrata su aluminijski, sa trostrukim staklom. Fasada je od tesanog kamena. Zbog načina zidanja, debljina zidova u kući je oko 50cm, što značajno poboljšava izolaciju kuće.

 

Bazen dimenzija 9m x 5m se nalazi ispred kuće, na donjem nivou dvorišta. Bazen ima i zasebnu tehničku prostoriju, površine oko  8m2, gdje je smještena oprema za bazen. Bazen je prelivni i opremljen je toplotnom pumpom za grijanje vode. Bazen je prilagođen morskoj vodi, što omogućuje i korištenje bazena bez tretiranja hlorom. Pored bazena je i spoljni tuš, sa toplom i hladnom vodom, povezan sa odvojenim bojlerom, smještenim u pomoćnoj zgradi,

 

Na terasi pored bazena je zidani roštilj i sudopera, takođe sa toplom i hladnom vodom.

 

Kuća je opremljena kvalitetnom sanitarnom opremom proizvođača Villeroy&Boch, Grohe i Isvea, brendiranim namještajem proizvođača Enza, Mirai, ručno rađenim trpezarijskim stolom od hrastovog drveta, a rasvjetni sistemi su od različitih proizvodjača, kupljeni kod Watt i DCLight systems.

KARAKTERISTIKE

Zainteresovani ste?

Kontaktirajte našeg agenta ili zakažite obilazak.

Boris Darmanović

Agent prodaje

+382 67 681 222

SLIČNE nekretnine
PRODAJA